Tegnap megszavaztattunk titeket, arra voltunk kiváncsiak, vajon milyen elvárásaitok vannak-lesznek az új stadionnal szemben. Ezt aztán ma szembesíthetjük a valósággal. Szinte teljes az egyetértés, hogy az eső elleni védelem fontosabb a napon ejtőzés lehetőségénél – 94% szavazott a fedett stadionra.  Kisebb arányban, de még mindig nagy arányban azt mondtátok, hogy az új stadion legyen 20-25ezres(77%), míg 19%-otok nagyban gondolkodik, ha Fradiról van szó és 35-40ezres stadiont szeretne.

A leginkább megosztottak a stadion alakját illetően voltatok, itt végül 61%-kal gyözött az európai stílusú, körbefutó lelátós elképzelés, az angol stílussal szemben(39%). Ezek alapján elmondható, hogy 20-25ezres, fedett, európai stílusú stadiont szeretnének blogunk olvasói. Úgy tudni, ehhez igen hasonló lesz a valódi terv, a kérdés csak az, hogy az angol tulajdonos felmérette-e az igényeket és ahhoz igazította a terveket, vagy pont fordítva, a hosszú hónapok alatt mi, fradisták fogadtuk el Kevin McCabe elképzeléseit.

Ne felejtsétek, ma délután háromkor kezdődik a Kevin McCabe vezette Ferencváros sajtótájékoztató.  Közvetítésünket valamikor negyed háromkor megkezdjük, Mi ott leszünk, ti pedig legyetek itt!