Mint már jeleztük, a Fradi vezéregyéniségei és légiósai nélkül, de a futsal-csapat legjobbjaival kiegészülve vágunk neki a vasárnapi Összefogás napjának. Az ftc.hu közölte a listát.

Fitos, Deme és Szkukalek pedig még nem tartózkodnak Magyarországon a torna időpontjában. Dragóner sérüléssel bajlódik, Lipcsei és Ferenczi sem bevethető még. Hiányzik majd Vattai is, aki épphogy felépült sérüléséből, míg Kovács István – csakúgy, mint Lipcsei – a kereszt-szalag sérüléséből lábadozik. Együttesünket a várakozásoknak megfelelően Csató Sándor irányítja majd.

Íme a keretünk:
Kapusok: Megyeri Balázs, Tóth Gyula (sokszoros futsal válogatott kapus)
Mezőnyjátékosok: Baranyai Tibor, Bartha László, Csiszár Zoltán, Fülöp Noel, Kulcsár Dávid, Pölöskey Péter, Sváb Dániel, Tóth Bence, Zsivoczky Norbert, Nyilasi Bálint, Temesi Norbert (FTC nevelés, sokszoros UP válogatott, 2x felnőtt futsal válogatott, tagja a jövő évi Eb-re készülő keretnek), Horváth Ferenc (korábbi játékosunk, a futsalcsapat tagja), Kun Gábor (az futsal csapatunk vezéregyénisége).

Az “Összefogás napján” egy négyes futballtornára kerül sor a Ferencváros, a Győri ETO FC, az MTK Budapest és az Újpest FC csapata részvételével a Papp László Arénában.