A Kecskemét volt játékosa tavaly tavasszal örömmel provokálta az Üllői út közönségét, azóta úgy tűnik, nagyot változott körülötte a világ.

Az Újpest permanensen kölcsönadott játékosa, aki többet játszik más csapatban mint a liláknál, valószínűleg sosem lesz közönségkedvenc a Fradi-pályán. Emlékezetes, mikor a Fradi-Kecskemét után “Köszönöm Istenem, hogy nem vagyok Fradista” pólóban hergelte a nézőket, és így ünnepeltette magát a Hírös-város szurkolóival a Springer-szobor előtt.

Széki büszkén vallja Fradi-utálatát, hogy ezt komolyan gondolja-e, vagy csak ezzel szeretné eladni magát szurkolóinak, nem tudhatjuk. Mindenesetre érdekes, hogy 2008 tavaszi pólója után a játékos szükségét érezte ruhatára frissítésének, hogy ez számára kínos-e, vagy ő hozott szégyent a Fradi mezére, ezt döntsétek el Ti.

Mi mindenesetre a mai teremtornán lefotóztuk őt a Ferencváros mezében és ezt persze meg is mutatjuk Nektek. Bár a játékos külön felhívta a sajtó figyelmét, hogy ne merjék publikálni ezt a képet, de ez bennünket persze nem érdekel.

Széki - akkor ezt most hogy?

Széki - akkor ezt most hogy?