A lökösházi Kiss Tibor Horváth Ferenc U18-asaihoz került, a Békés megyei Online beszámolója.

Botás Attila közbenjárásának köszönhetően a Ferencvárosnál járt próbajátékon Kiss Tibor, a Lökösháza futballcsapatának 18 éves játékosa. Edzőjétől, Mikulás Mihálytól megtudtuk, tanítványa három mérkőzésen és két edzésen vett részt a Horváth Ferenc edzette U18-as csapatnál.

A lökösi fiú gólokat lőtt, gólpasszokat adott, így a Fradinál hamar döntöttek, leigazolják ősszel a megye háromban 6 gólig és 12 gólpasszig jutó fiatalembert.

— Tibort két éve karoltam fel, eleinte még motiválatlan volt, de az utóbbi időben minden téren sokat fejlődött — jellemezte a Sarkadon tanuló Kisst Mikulás Mihály. — Gyors, robbanékony, jól cselez, labdabiztos és nagyon érzi a kaput. Korábban a középpályán futballozott, de egy sérülés miatt csatárként kezdtem el játszatni. A Ferencvárosnál sokat fejlődhet, elsősorban a fejjátékban kellene előrébb lépnie. Ha meglesz a kitartása, akkor a most a Vasasban meghatározó Lázok Jánoshoz hasonlóan — aki szintén a tanítványom volt egykor —, belőle is stabil élvonalbeli futballista válhat.