Nem megy jól Krisztián új csapatának, a botránnyal színesített hamburgi találkozó után is pont nélkül maradtak.

Lisztes Krisztián nem lépett pályára a Hansa Rostockban, amely már 5 perc elteltével 2-0-ra vezetett Hamburgban, mégis kikapott. A vendégek az első félidőben megőrizték előnyüket, a második játékrész több perces késéssel kezdődött, mert a rostocki drukkerek füstbombákat dobtak be a játéktérre.

A csúszás a rostockiakat zavarta meg, akik az 53. percben tizenegyesből kaptak gólt és a folytatásban szinte kizárólag védekeztek. A hazaiak a 72. percben egyenlítettek és a 83.-ban a győztes gólt is megszerezték.

A 87. percben petárdák repültek a pályára a vendégek szektorából, ezért rövid időre ismét állt a játék, az eredmény azonban már nem változott. A 92. percben Morike Sato, a hazaiak futballistája egy szabálytalanság után megkapta második sárga lapját és kiállították, de ennek már nem volt jelentősége.

St. Pauli-Hansa Rostock 3-2

A Hansa jelenleg 17. a 18 csapatos német másodosztályban, hét pont a lemaradásuk a még bentmaradó helyen lévő FSV Frankfurttól, 12 forduló van még hátra a bajnokságból. Március 15-én az Ingolstadt csapata ellen lehet javítani, igazi kiesési rangadó vár Lisztesékre.

(a Pepsifoci.hu nyomán)