A Ferencváros játékosa, Ferenczi István rendkívül boldog, hogy egykori sikereinek színhelyén, az Oakwell-stadionban léphet pályára a nyáron. A Fradi a csatár egykori csapata, a Barnsley ellen játszik felkészülési mérkőzést júliusban.

„Nagyon szerettem ott játszani. Úgy gondolom, hogy a Barnsley szurkolói fantasztikusan viselkedetek velem szemben, és már alig várom, hogy ismét az Oakwellben szerepeljek. Nagyon boldog vagyok, hogy ez már a nyáron megadatik a számomra” – nyilatkozta Ferenczi István a Barnsley hivatalos honlapján.

„Remek szezonom volt, de ami azt illeti, a magyar másodosztály nem éppen a Championship. Örülök, hogy sikerült 29 gólt szereznem, amivel én vagyok a liga legeredményesebb játékosa, de már alig várom, hogy ismét az első osztályban szerepeljünk” – tette hozzá Ferenczi.

„Szeretem a Barnsleyt, remek időszakot töltöttem ott. Kicsit csalódott is voltam, amikor el kellett hagynom a klubot, de mindenképpen játszani szerettem volna. Az angol futball továbbra is a legjobb a világon” – mondta a magyar támadó, aki hozzátette, hazatérése óta is figyelemmel kíséri, hogyan teljesít volt csapata.

A mérkőzést július 11-én játsszuk.
(nso)