Illés László, Kozma Attila, Bobby Davison, Fitos László, Lipcsei Peti, Holczer Ádám nyilatkozott az üllői129-nek.

Óriási megtiszteltetés a Fradi ellen játszani, a játékosaink az első félórában a pályán nézték a meccset, nem hajtották végre a megbeszélteket, Fitos szabadon villoghatott, Ferenczi szabadon lőhetett gólt. Nagyon örülök, hogy 0-2-ről a második félidőben jól felálltunk, akkor már jól is játszottunk. Ha így játszottunk volna a BKV és Vecsés ellen, nem itt tartanánk.

Illés László

Nagyon remélem, hogy a hátralevő fordulónkben így tudunk teljesíteni, akkor nem lehet gondunk.

Kozma Attila

Az első húsz percben jól játszottunk , utána sajnos nagyon vissszavettünk, a atünetben beszéltem a játékosokkal, hogy ez nem lesz elég és el is indultunk a második félidőben, sajnos a gólokat is ekkor kaptunk. Ekkor fel kellett pörgetni a játékot, ezért belenyúltam és olyan játékosokat kellet levennem, akik nem érdemelték meg ezt és a helyükre álló játékosok pedig nem tettek meg annyit, amennyit a lecseréltek megtettek korábban.

Bobby Davison

Az első félidőben úgy érzem, jól játszottam, talán nem is nagyon hibáztam és hát gólt is lőttem. A másodikben nem nagyon kaptam labdát, aztán meg jobbekkbe kerültem.

Fitos László

Nagyon örülök a gólomnak, ez kellett az önbizalmamnak, de a csapat sokkal fontosabb. S bár gólt lőttem, a saját játékommal sosem vagyok elégedett, így ma sem.

Lipcsei Péter

Sajnálom a két kapott gólt, úgy érzem tehetetlen voltam, de szerettem volna megfogni őket, sajnálom, hogy nem jött össze. Remélem a hátralevő meccseken tudom tartani az igért – nyolc gólos – tavaszt.

Holczer Ádám