Na úgy fest, ez el is dőlt: Kevin Blackwell marad a Pengék edzője.

A klub, a játékosok és a klubok is kemény ütést kaptak a Burnley meccs után. Tartottunk már itt és nem akartunk újfent kikapni. Kevin sem. Felhozta a klubot egy nehéz helyzetből – tavaly még hátul voltunk, most meg a playoffban voltunk. Ebben a szezonban harmadikok lettünk és alig csúsztunk le az automatikus feljutásról. A playoffban kikapni mindig kegyetlen. Az emberek szenvednek emiatt. Én is. De azt akarom, hogy minden Penge tudja, hogy a küzdelem folytatódik, s ahogy én is, Kevin is kész a kihívásokra.

Volt egy őszinte és nyílt beszélgetésünk, Kevin motivált és mint mindenki más a Bramall Lane-n, készen áll, hogy feljutassa a pengéket a következő szezonban. Jövőre már nem kapunk a Premier League-től pénzt (a kieső csapatok két évig csökkenő mértékben még részesülnek a Premier League bevételeiből, segítve az átállást – ulloi129), de mi olyan üzleti és pályán kívüli alapokat építettünk fel a Bramall Lane-n, amely segít bennünket, hogy harcban lehessünk.

Az üzleti modellünk megengedi majd, hogy versenyezhessünk, nem csak az akadémia szintjén, ahonnan olyan remek fiatal játékosok kerültek fel az első csapathoz, mint Kyle Walker és Kyle Naughton, hanem az átigazolási piacon is. Izgalmas terveink vannak a stadionunkkal kapcsolatban és ami a legfontosabb, érezzük a szurkolóink támogatását, akik eddig nem látott számban újították meg bérleteiket.

Kevin McCabe