Méghozzá helyi idő szerint délután három órakor.

Ahogyan azt már korábban jeleztük, a Fradi júliusban Angliában kezdi meg a felkészülést az NB1-re. Szó volt arról, hogy a Barnsley csapatával játszunk, de eddig általában azt a választ kaptuk, hogy még formálódik a klub programja, és minden változhat.

Az angol másodosztályban szereplő csapat honlapján azonban megjelent a Fradi elleni mérkőzés, így már biztos, hogy július 11-én, helyi idő szerint délután három órakor pályára lépünk Ferenczi volt csapata ellen.

Az angol másodosztályú csapat a 2007-08-as idényben a Liverpoolt és a Chelsea-t verte ki az FA kupából, hogy aztán az elődöntőben essenek ki. Az idei szezonjuk kevésbé volt sikeres huszadik helyen végeztek a huszonnégy csapatos Championshipben, őt ponttal a kiesést jelentő huszonkettedik hely előtt.

A csapatban van jamaikai , nigériai, ír és máltai válogatott, valamint argentín és brazil légiósok és a mindössze 15 éves, de már az első csapatban bemutatkozott és nemrég a Manchester Unitednél próbajátékon járt Reuben Noble-Lazarus. A stadionjuk a 24000-es Oakwell. Barnsley 19 km-re található Sheffieldtől, 220000-es lakosságú város.

Honlapunk közvetítő gárdájának nyári programja is formálódik még, és ki tudja – lehet, hogy helyszíni beszámolót olvashattok majd a mérkőzésről…