A csatár még a Milan elleni meccsen elmondta, hogy ha rajta múlna akkor visszatérne a Fradiba. A csatárt azonban nem kereste meg a klubunk, így Tököli két évet hosszabbított Pakson.

A paksi hivatalos honlap így tudósít:

Tököli Attilaszerződése a bajnoki szezon végén lejárt. Több olyan hazai klub is megkereste őt ajánlatával, melyek a következő szezonban is a bajnoki címre törnek. Érdeklődtek utána külföldről is.

– Miért döntöttél ismét a PAKSI FC mellett?
„Jól érzem magam ennél a csapatnál, itt mindenkivel kijövök. Jól megértem magam Haraszti Zsolttal, Gellei Imrével, de a szakmai stáb többi tagjával is, és a játékosokkal is. Úgy érzem, elfogadtak. Jó a hangulat, és mindig segít mindenki a másiknak”.

– Nem volt vonzó, hogy olyan csapatba kerülhettél volna, ahol a bajnoki címért lépnek pályára?
„Miért ne léphetnénk mi itt, Pakson is ugyanezért a célért pályára? Azért is maradtam, mert én még „alkotni” szeretnék a Paksi FC mezében”.

– Elől nem vagy egy kicsit elől egyedül, ehhez az „alkotáshoz”?
Mindenki látja ennek a csapatnak a hibáit. Biztos vagyok benne, hogy a mostani átigazolási időszakban a vezetőink mindent elkövetnek annak érdekében, hogy olyan játékos, vagy játékosok kerüljenek hozzánk, akik érdemben tudnak hozzátenni az eddigi munkákhoz. Így jövőre azt gondolom, elérhetjük az elénk kitűzött célokat”.