A Barnsley honlapján helyi cégeknek szóló ajánlattal állt elő. A Fradi meccsre keresnek szponzorokat három kategóriában. Mindegyik csomag csak minimum 10 fővel vehető igénybe.

A meccs főszponzor 50 font + ÁFA
Helyek a VIP-páholyban, meccs előtt ebéd, marhagulyás rizzsel és zsömlével, tea, kávé. A kezdés előtt bemutatják a céget, amely a meccs újságjának cimlapján is hírdetheti magát, valamint egy szerkesztőségi reklámcikket is megjelentetnek róla. Az ezt a csomagot választó cég választhatja ki a meccs legjobbját és ők adhatják át az ezzel járó pezsgőt is.

Meccslabda szponzor 40 font + ÁFA
Helyek a VIP-páholyban, meccs előtt ebéd, marhagulyás rizzsel és zsömlével, tea, kávé. A kezdés előtt a gyepen bemutatják a cég logójával díszített labdát, a jelentkező a meccs újságjának cimlapján is hírdetheti magát, valamint egy szerkesztőségi reklámcikket is megjelentetnek róla.

Meccsújság szponzor 40 font + ÁFA

Helyek a VIP-páholyban, meccs előtt ebéd, marhagulyás rizzsel és zsömlével, tea, kávé. A kezdés előtt a gyepen a meccsújság bekeretezett, dedikált példányának átadása, a jelentkező a meccs újságjának cimlapján is hírdetheti magát, valamint egy szerkesztőségi reklámcikket is megjelentetnek róla.