A hivatalos honlap képein már játékosaink viselik.

Az FTC fennállásának 110. évfordulója alkalmából új, jubileumi mezben lépnek pályára játékosaink. A mez a szombati Sheffield United elleni mérkőzésen debütál.
Az új mez hagyományosan zöld-fehér csíkos, de olyan apróbb egyedi elemeket tartalmaz, amely a Ferencváros történetét jelképezi. A nyak hátsó részén Ferencváros felirat jelzi, hogy a mez – a legnagyobb csapatokhoz hasonlóan – kifejezetten a Fradinak gyártott. A gallér belső részén a klub fennállásnak dátumai szerepelnek (1899-2009).

A mez tradicionálisan kereknyakú, nedvszívó anyagból készült, és további érdekessége, hogy nem csak attól zöld, hogy ez a csapat színe, hanem száz százalékban újrafelhasználható anyagból készült, hiszen mind az FTC, mind a sportszergyártó Nike elkötelezetten környezetvédő.

A mez július 17-étől megvásárolható a Fradi boltban, de megtalálható lesz a Nike nemzetközi termékkínálatában is, így a határainkon túli vagy akár a tengerentúli drukkerek is hozzájuthatnak. A mez kereskedelmi ára várhatóan 12900 forint lesz.

Lipcsei Péter, Fitos László, valamint Ferenczi István egy-egy egyedi, saját játékstílusuknak megfelelő cipőt is kapott.

(ftc.hu)