Vajon ki csatlakozik hozzájuk?

Vajon ki csatlakozik hozzájuk?

Új játékosok bemutatására készült a vezetőség, mi természetesen ott voltunk.

Akár szenzációs bejelentésre is sor kerülhet ma, de az is elképzelhető, hogy semmi extra nem történik, csak bemutatják a két új spanyol játékost. Ma mutatják be az új mezt hivatalosan is, amit Ti már néhány napja láthattatok nálunk ebben a cikkben.

14:10
Biztos hogy a 25-i hétvégén nem játszik bajnoki meccset a csapat, a meccs valamikor később lesz. Ennyi, próbálunk még anyagot csinálni amit majd később olvashattok.

14:08
A Haladás meccs elhalasztása már biztos, azt még nem lehet tudni, hogy mikorra.

14:06
Az új játékosok szombaton már játszanak, a mai bemutatás nem jött össze, tehát ma nem mutatnak be személyesen senkit. A spanyolok gépe később érkezik, a jamaikaiak vízuma pedig egyelőre kérdéses, lehet, nem érkeznek meg szombatra. Az ottani szövetségnek kellett volna megigényelni a vízumukat, de ez egyelőre nem történt meg.

14:03
A játékosokat hivatalosan még nem mutatták be, egyelőre még Berkit kérdezgetik az újságírók az eddigiekről, de sok újdonságot nem tudunk meg – remek feltételek, jó felkészülés, satöbbi.

14:00
A játékosok a televízióknak nyilatkoznak, Berki Krisztiánt pedig a keddi eseményekről kérdezik. A kivetítőn Joaquin és Alcantara meccseiből készített összeállítás megy. Berki azt mondja, hogy még nem a Zrt saját biztonsági szolgálata dolgozott a Hertha ellen, hanem egy külsős cég, és lényegében ugyanazt fejti ki, amit hivatalosan kiadtak.

13:42
Elkezdődött. A sajtótájékoztatón Berki Krisztián, Ferenczi István, Fitos László és Lipcsei Péter mutatja be az új mezt, amelyhez zöld nadrág és sportszár párosul. Új játékosokról egyelőre nem esett szó.