Talán meg is sértjük a helyet, ha kocsmának merjük nevezni. Képeken a Coach&Horses, a Sheffield FC tulajdonában álló pub.

Bő egy hete játszottunk edzőmeccset az alacsonyabb osztályú Sheffield FC-vel, ahol magabiztosan győztünk 5-1-re. A mérkőzést élőben közvetítettük. A helyiek már a találkozó előtt elmondták nekünk, időben érjünk ki és ki ne hagyjuk a pálya mellett található pubot, mert egyszerűen gyönyörű, és nagyon finom a sörük.

Nos, el kell áruljam, a vendéglátóipari egység tényleg gyönyörű volt, de a sörük nem ízlett túlságosan – legalábbis nekem. Üllői kartács élvezettel kortyolta a nem tudom milyen díjakat megnyert nedűt már a mérkőzés előtt – ez az egy alkalom volt, amikor felrúgtuk szinte egyetlen “munkahelyi” szabályunkat: tudniillik sosem iszunk alkoholt mérkőzés előtt, ha közvetítünk.

A találkozó után még visszatértünk – a munkát befejeztük, s akkor még nem tudtuk, milyen indulatok forrnak itthon – ismerkedtünk a helyi szurkolókkal egy-két pint sör társaságában. S persze fotóztunk, így Ti is megnézhetitek, milyen a sheffieldi Kisduna.

Vodpod videos no longer available.