breaking newsNéhány nappal a bajnokság kezdete előtt végre bérletinformációk!news_23466_big

A Ferencváros a 2009/10-es idényre új jegy- és bérletstruktúrát vezet be, melynek célja, hogy a szurkolók inkább a bérletvásárlás mellett döntsenek. Így évente akár 4 bajnokit, a teljes Liga Kupát, illetve az összes NBIII-as mérkőzéseket ingyen tekinthetik meg az új bérletek tulajdonosai.

Reméljük így még több bérletest köszönthetünk az új szezonban, a Fradi Családban! Az idény meccseit 3 különböző kategóriába soroltuk, ezek az A, B és C kategóriájú meccsek. A különböző kategóriájú meccsekre különböző árakon lehet belépőt váltani.

Július 23-án, csütörtökön 14 órától kezdjük meg a bérletek árusítását és ezen a napon a pénztárak 18 óráig lesznek nyitva. Ezt követő napokban 10 és 17 óra között várjuk az érdeklődőket a hétvégén is. Szeretnénk megköszönni azoknak a bérleteseinknek a támogatást, akik kitartottak mellettünk az NBII-ben is, ezért a régi bérlettulajdonosaink az eredeti árnál kedvezményesebben juthatnak most bérlethez.

A tavalyi szezon bérletesei július 28-ig újíthatják meg a bérleteiket. Július 29-től kezdve árusítjuk az augusztus 1-i Zalaegerszeg elleni meccs jegyeit is.

Kérdéseitekre az alábbi információkat kaptuk:

A Családi jegy/bérlet 2 felnőtt és akárhány 13 év alatti gyerek bejutását teszi lehetővé. A régi bérletesek számára elérhető kedvezményt azoknak nyújtja a klub, akik most megújítják a 2009 tavaszi bérletüket, hiszen csak az ő helyüket tudjuk fenntartani. Július 28-a után már nem tudjuk garantálni a régi bérletesek régi helyeit, de a kedvezmény természetesen utána is igénybe vehető.

A Magyar Kupa meccsek jegyárairól később adunk tájékoztatást.

(ftc.hu)

news_23466-2_big

Reklámok