Egy meg nem nevezett (ne, ne kérdezzétek a nevet!) magyar futballistával beszélgettünk a Fradiról és arról, hogy látják a Fradit a többi csapatnál.

Öszintén szólva nem tudom, mire lesztek képesek, nem sok meccseteket láttam – az biztos, hogy a Fradi erőnlétben, futómennyiségben a legtöbb csapat előtt lesz. Hogy ez elég lesz-e a dobogóra, azt nem tudom, mindenesetre Rósa remek játékos, ő minden magyar csapat kezdőjébe beférne. Régen rémtörténeteket hallottunk, olvastunk arról, ami a Fradinál történt, de jó ideje csak jókat – persze kisebb konfliktusok mindenütt vannak, nálunk is épp elég – hallani a Fradi-játékosok felöl.

Sok magyar játékos érzi magát átverve, nekem is tartoznak, igen jelentős összeggel, de nem tehetek semmit, úgy lettek megcsavarva a szerződések, hogy mostmár fel sem tudunk lépni a tartozások ellen. Úgy tudom, hogy a Fradiban jó ideje nincs gond a fizetésekkel, meg a munka is rendben folyik. Olvastam a Sportban a tudósításokat, milyen jó dolguk volt a fradistáknak Sheffieldben, mi meg…

Szívesen mennék a Fradiba, és rajtam kívül sok ilyen magyar futballista van. Tudom, hogy van aki ajánlkozik, ez nekem nem a stílusom, de ha hívnának, azonnal mennék. Nem azért, mert fradista lennék, nem vagyok az, de látni, hogy egy-két másik magyar klub mellett a Fradi az, ahol valami elindult.