Nyertünk.

45. Vége, az első félidőben nehézkesek voltunk, a másodikra viszont felöröltük az ellenfeleket. Nem volt esélye a gyakorlatilag legjobbjaival felálló DVTK-nak. Ferenczi a király.

42. Lowton kapott sárgát labdaelrúgásért. Nevetséges:)

40. Pölöskey próbálta becsavarni a labdát a hosszúba 20-ról, Köteles magabiztosan hárított.

39. Időközben adósak voltunk egy cserével, Vass állt Wedge helyére.

35.
Fitos újabb beadása Pölöskey felett elszáll, Kulcsáré pedig Ferenczinek majdnem jó, de annyira nem, hogy helyzet lehessen belőle.

33.
Egy jobb oldali beadás után Ferenczi fejelt a kapuba, de les miatt érvénytelenítette a találatot a bíró. Nem lett meg a mesterhármas.

32.
Milicic tart rá Ashmore lábára, igazán kaphatott volna egy sárga lapot, de nem. Ashmore szerencsére feláll.

31.
Pista készíti le Wedgeburynek a labdát, aki nagyon fölé lő. A vendégeknél Lakatos helyett Menyhért áll be.

29.
Elszállt a netünk egy kicsit, egy jó Góhér lövés, szép Holczer védés, és egy kis kakaskodás, ami után Ferenczi és valamelyik borsodi kapott sárga lapot. Történt, hogy Ádámot kilökték a labda alól, Pista pedig számonkérte ezt a jól megteremett pirosmezesen, kis mezrángatás, és néhány Petőfi-idézet után megnyugodtak a kedélyek.

25.
Cserélünk, Shaw helyett Pölöskey áll be.

23.
Takács-Horváth csere. Mi inkább Pistát ünnepeljük.

22.
Fitos gyönyörű beadása után Ferenczi Pista második gólját szerzi! Laposan jött a labda, gyönyörű gól volt! 2-0

21.
Ashmore végezhet el szögletet, Köteles kapujából kirobbanva szerzi meg a labdát.

20.
A mérkőzést megtekinti Rósa Dénes is, új igazolásunk érdeklődve figyeli a társakat.

18.
Lipusz helyett Kállai. Ahmed helyett Bence. Ahmedet megtapsolja a közönség.

17.
Két veszélyes vendégtámadás, de szerelni tudtunk. Rettenetes a vendégek meze, egyszerűen láthatatlanok a számok. Hiába tudjuk ki kicsoda, nem látjuk a mezszámát, szörnyű. A miénk bezzeg gyönyörűen látszik, mondjuk ott pont nincs rá szükség.

15.
Szabó startol rá a labdára, Balog iszkol utána, de jön Holczer, és magabiztosan, becsúszva szerel a kaputól majd’ 30 méterre.

13.
Wedge, megkerülős csel, Gohér csak áll és néz, egy tehervonat gyorsabban fordul nála. Sam elszalad az alapvonalig, középre ad, a labda sajnos nem volt pontos, Ferenczi feje felett elszállt a labda.

11.
Gohér keresztlabdája után Kulcsár csap össze az egyik vendégjátékossal, összefejelhettek, mert egy picit a földön maradt fiatal játékosunk, de nem anyámasszony katonája ő, már talpon van, és fut előre.

9.
Háromszög, Fitos, Ferenczi, Wedgebury, Laci elszalad, beadja, Shaw elől kivágják a védők. Megjön a közönség hangja. Bedobás. Lowton rossz beadása után visszaszerezzük, Ahmed megint csinál egy szép cselt, de utána győz a túlerő.

7.
Az egyik vendégjátékos lőtt, elég jól eltalálta a labdát, Balog Zoli, a 175. tétmeccsét játszó Balog Zoli dobhatja be a labdát.

6.
Pista a tizenhatoson belül leveszi, megnézi hol van Köteles, és elgurítja mellette. Zúg a Pista, Pista, Pista megint. Idei második gólja. Második tétmeccsén.

5.
Ferenczi csapott össze az egyik borsodival, fáj a gyerek feje, ápolni kell. Pista jól van.

3.
A vendégeknél Milicic és Bokros állt be, ennél most jobban érdekel bennünket az, hogy szabadrúgáshoz jutunk. Ashmore áll mögé, a távolság körülbelül 20 méter. Hat fős a sorfal, ebből az egyik Kulcsár. Ashmore ível, Ferenczi fejel kapufára, Shaw közelről bekotorja – a bíró les miatt nem adja meg a gólt.

Második félidő, 1. perc
Fitos és Kulcsár állt be, a két spanyolnak pedig egy félidő jutott ma.

45.
Legnagyobb helyzetünk, hogy Ahmed hogy hozta át a labdát négy védőn nem fogom megérteni, Shaw lőtt, fölé. Tíz méterről hogy sikerült így elrontani, ezt csak a derék Paul tudja.
Félidő.

42.
Nem nagyon láttunk említésre méltó momentumot az első félidőben, talán az eddig látott legrosszabb játékunkat látjuk, pedig ott voltunk minden meccsen ebben a felkészülési időszakban.

41.
Lowton lőtt passzát a szélső helyén helyezkedő spanyol légiós, Joaquin nem tudta levenni. Nagyon leült a meccs, biztos a nagy meleg nyomja rá bélyegét a játékra.

38.
Ashmore lőhetett szögletet, Pista és Dragó feje felett is elszállt, nem lett belőle semmi. Ellentámadás, de szerelünk, jöhetünk megint. Persze mi is elrontjuk, így mezőnyjátékot látunk.

35.
A három napig Alcantarának hitt Joaquin ugrik ki, les, felhördül a másfél ezres derék publikum.

34.
Szörnyű a vendégek meze, a számot sem lehet látni. Egy szőke legény lő kapura jó csel után, azt azért megköszönhetjük neki, hogy ő sem volt pontos.

33.
Beadás, Lakatos kifejeli, de pont Wedge elé pattan, aki éles szögből, kapásból lő mellé.

32.
A vendégek nem töltenek, csak lőnek, de körülbelül olyan pontosan, mint ahogyan ezt nagymamám tenné, ha a gyepen lenne. Járókerettel.

31.
Wedge leveszi, aztán elesik, Búrány vezetheti, szélre ad, beadás, Holczer. Rengeteg labdát adunk el, és bár a DVTK sem vezet veszélyes támadásokat, szerencsére ezek nem veszélyesek.

30.
Wedge indítana, de a derék sporttárs ülepéről vágódik le a labda.

28.
Támadgat a vendégcsapat, az előbb Lipusz akart kapura lőni, de akkor kiflit rúgott, hogy majdem a félpályáig szállt a labda.

26.
Szép háromszögelés után Wedge indította Shaw-t, akinek hosszú volt a labda, Köteles ívelhette vissza mezőnybe. Az ellentámadás végén Búrány lövi égbe a labdát 25-ről.

25.
Ferenczi fedezi a labdát a félpályánál, de elnyomják, szabadrúgás. Lowton ívelné fel, lejön a falról, Ahmed Ferenczihez, aki lőhet, ám sajnos lesen állt.

22.
Wedge felpörgette a labdát, a bogyó alatt elcsúszott egy borsodi, továbbvitte, de sajnos elbaltáztuk a támadást, Köteles rúghatja ki a játékszert.

21.
Megjött zadir, vége a mai munkanapomnak is. Ott járunk, hogy Balog Zoli készülődik bedobáshoz, középen Joaquin fejelne, de magas, 18-ról pedig Ashmore lő fölé.

19 Szabó Viktor lőtt 16-ról, Holczer rajta volt, de mellé is ment a lövés. Azért az ilyet nem szeretjük.

14. eddig talán az Adnan a csapat legjobbja, az előbb az ellenfél szabálytalansága ellenére is megtartja és játsza a bogyót, joggal kap tapsot.

13.perc a bíró hülye, állapítja meg jogosan a közönség.

9.perc mezőnyjáték folyik, majd Adnan lőtt 28-ról, Köteles biztosan véd.

5.perc az utóbbi egy-két percben a Diósgyőr birtokolja többet a labdát, ebben a pillanatban Dragó rántott le egy DVTK-st, a lövés kevéssel a kapu felett száll el.

2.perc lassan indul el a meccs, a baloldalon kétszer is indultunk el, de sok minden nem lett belőle. Ahmed Adnan név alatt fut, ezentúl mi is ehhez tartjuk magunkat.

19:00 Családias hangulatban felhangzik a Fradi-induló és bevonulnak a csapatok. A Fradi a zöld-fehér hosszanticsíkosban, míg a vendégek, akiket mintegy 10 szurkolójuk kisért el, piros-fehér hosszanti csíkos mezben játszik. Most kezdődik a meccs,

18:57, Kb ezren vagyunk, a DVTK felállása: Köteles- Lakatos, Viskovics, Horváth, Lipusz – Búrány, Takács, Góhér, Balajti – Szabó, Nagy.

18:55 itt a kezdő: Holczer – Lowton, Dragó, Balog, Alcantara – Joaquin, Ashmore, Ahmed, Wedgbury – Shaw, Ferenczi. A pad: Megyeri, Tóth, Vass, Pisanjuk, Kulcsár, Fitos, Pölöskey.

A közvetítésünket háromnegyed hét körül kezdjük, várhatóan stream is lesz, itt.

Reklámok