Tököli Attila korrekten nyilatkozva hangol a holnap nyolckor kezdődő meccsre.

– Mire számíthatunk a hétvégén a Ferencváros otthonában, és milyen ez a mostani Fradi?
Szerintem egy nagyon jó hangulatú mérkőzésnek nézünk elébe, valószínűleg teltház előtt lépünk majd pályára. Magáról a csapatról nem mondok véleményt, mert mostanában nem láttam a mérkőzéseiket. Egy biztos, kevés játékos van még ott azok közül, akikkel én is együtt játszottam. Velük jó lesz majd találkozni.

– Az Üllői úti teltház, mennyire fogja befolyásolni a mi játékosainkat?
Biztos vagyok benne, hogy pozitívan. Én például mindig is szerettem az Üllői úton játszani, akár Fradistaként, akár ellenfélként. Jó pár helyen megfordultam a világban, játszottam már több külföldi arénában is, de elmondhatom, hogy az Üllői úti stadionnak különleges varázsa van. Nagyon jó élmény ott játszani, bízom benne, hogy most is remek lesz a hangulat.

– Milyen esélyekkel nézhetünk a mérkőzés elé?
Minden csapat ellen van esélyünk! Úgy vélem, hogy nem azt az arcunkat fogjuk mutatni, amit a Zalaegerszeg, és a Vasas ellen, hanem azt, amit itthon a Nyíregyháza ellen.

– Ha már a Nyíregyházánál tartunk, ők most győztek a Ferencváros ellen. Ez jó nekünk, vagy rossz, nekünk esnek, vagy óvatosabbak lesznek?
A Fradinál mindig elvárás, hogy bajnokságot kell nyerni, nem kérdés, hogy jönni, támadni fognak. Nekik, otthon kötelező minden meccset megnyerni. Ez az ellenfelek számára akár előnyt is jelenthet, de egy biztos, pokolian nehéz mérkőzés lesz.