Krisztián azt is elmondja, hogy Tököli tanácsára lőtte oda a labdát, ahova.

– Mennyire törvényszerű az, hogy mindig az ellenfélként visszatérő egykori volt játékos szerez gólt korábbi csapata ellen?
– Igazából nem tudom, de ez most nekem sikerült, és örülök neki. Nagyon készültünk erre a mérkőzésre, személy szerint én is, és talán pont emiatt az első félidőben kicsit görcsösek voltunk. Az egész csapaton érezni lehetett, hogy akkor szabadultunk fel, amikor gólt szerzett a Ferencváros. Úgy gondolom, hogy a második félidőben mutatott játékunk alapján akár a győzelmet is megszerezhettük volna.
A bemelegítéskor, és amikor bemondták a nevemet, akkor még a hazai közönség is tapsolt nekem, aztán ezt egyre kevesebbszer tették meg. Ez ellenfélként jó jel a Fradi pályán. Ha talán neheztelnek is most rám, később biztos megnyugszanak.

– Gyönyörű gólt láthattunk, melyet szabadrúgásból szerzett. Mi zajlott le a fejében, mikor a labda mögé állt?
– Úgy láttam, hogy a kapus rosszul állította fel a sorfalat, és Tököli Attila is odaszólt nekem, hogy rúgjam vissza abba a sarokba. A kapus beállt középre, és adta magát, hogy hova kell rúgnom a labdát és hál’ Istennek jól is találtam el. Örülök ennek a gólnak, az első paksi gólomnak, hiszen mindig az elsőt a legnehezebb berúgni. Remélem, most már folyamatosan tudok gólokat szerezni.

– Ezt a gólt, mint elégtételt könyveli el?
– Sokan kérdezték, hogy volt-e bennem düh vagy harag, de nem volt, és nincs is bennem semmi ilyesmi. Idézőjelben mondom, hogy sajnálom, hogy így alakult, hiszen Fradi-nevelés vagyok. Amikor a sérülésem után Csank mesternél játszottam a Fradiban, nem voltam száz százalékos állapotban. Talán ha egy kicsit türelmesebbek lettek volna velem, akkor még a Fradiban szerepelnék. De így alakult a sorsom, és nagyon örülök annak, hogy sikerült gólt szereznem. Az is jól esett, hogy Gellei mester után elsőként Bobby jött oda hozzám gratulálni.

– A Vasas elleni fiaskót feledtetve, főleg a második félidőben remek játékkal rukkolt elő a csapat. Ez a jó forma tartható a folytatásban is?

– A helyén kell kezelnünk ezt a döntetlent is. El kellene jutnunk arra a szintre, ahol állandósítani tudjuk ezt a jó játékot. Ha visszanézek a Paks korábbi szezonjaira, akkor is az volt a baj, hogy meg tudta verni például az Újpestet, de ki tudott kapni a gyengébb csapatoktól. Remélem, hogy tanultunk a Vasas elleni mérkőzésből, és hiszem, hogy képesek vagyunk megtartani azt a játékot, amit a Fradi ellen mutattunk. Bízom abban, hogy magunkkal visszük ezt a lendületet, és végre felfelé ível a csapat teljesítménye.

(paksifc.hu)