BoriHa az angolok is úgy gondolják…

– Igaz a hír, Bori Gábor valóban tárgyal a Ferencvárossal – mondta az Üllői129-nek Vladan Filipovic. Berki Krisztián szívesen látná a Ferencvárosban a játékost, sőt a középpályás is örömmel csatlakozna a zöld-fehérekhez. Borit több klub is hívja, de a Ferencváros az első számú célállomás nála, így várunk a Fradi visszajelzésére. Nem egyszerű a Fradinak most magyar játékost igazolnia, hiszen a tulajdonosok, inkább külföldiekben látnak fantáziát. Most is az angolok visszajelzésére várunk, szerintem órákon belül eldőlhet a játékos sorsa. Úgy gondolom jelen pillanatban arra van a legnagyobb esély, hogy Bori a Ferencvárosba szerződik.

Bori Gábor 25 éves, MTK-nevelés, egyszeres válogatott középpályás, a tavalyi szezonban a Dózsa játékosa volt, azt megelőzően a Leicesternél szerepelt – mindkét helyen a kékek kölcsönembereként.

Vladan Filipovic fél 12-kor azt mondta pár órán belül pont kerülhet az ügy végére. Ebben az ügyben tárcsáztuk újra a menedzsert, akinek elmondása szerint egyelőre még nem jelentkezett klubunk nála, így a játékos sorsa továbbra is kérdéses. Filipovic szerint klubunknál a magyar vezetők szeretnék soraikban tudni a játékost, de a végső szót az angolok mondják majd ki. Bori leigazolása ügyében egyébként még az Mtk-val is meg kell majd állapodni, így elég szűkös a határidő. A szélsőt a Ferencvároson kívül még három klub szeretné soraiban tudni.