Az újra betaláló gólkirály optmistán tekint a következő egy hétre,

Már nagyon vártam ezt a gólt, kicsit meg voltam átkozva, mert pont amilyen jól hagytam abba az elöző szezont, annyira nehezen lendültünk bele idén. Nagyon kellett ez a siker, mert nagyon nehéz sorozat előtt állunk és ez mindenképp jó ómen az előttunk álló feladatokhoz.

Az első félidőben jók voltunk, voltak még helyzeteink, a másodikban azonban kicsit leültünk. A gól fel is hozta az MTK-t, a utolsó tíz percben kicsit beszororultunk a kapunk elé. Ezen kell javítani és akkor nem lehet különösebb gond. Kifejezetten jót tett a csapatnak ez a két hét szünet, végre voltak helyzeteink, olyankor néha nekem is sikerül betalálnom:)

Ezt kell tartani, készülünk a Debrecen ellen, persza a kupameccset nem feledve. Ezen a héten a terv a kupatovábbjutás és Debrecentől pontot, pontokat megszerezni.

Ez a meccs és az eredmény feloldhatja a hangulatot, ami érthetően nem volt a legjobb az elmúlt hetekben, az eredménytelenség nyilván rányomja az öltöző és az edzések hangulatára. Remélhetőleg ezután kicsit könnyedébben, gördülékenyebbben tudunk játszani.