csato510A pályaedző a Magyar Kupa meccsről és az előttünk álló debreceni kirándulásról beszél.

– Nehéz sorozat vár ránk, korántsem ideális a sorsolásunk, bár, eddig sem volt az. Hat forduló után négyszer játszottunk idegenben és mindössze kétszer itthon. Nagyon rossz ütemben kaptuk a meccseket, a Vasas ellen voltunk szerintem a mélyponton. Pozitívan kell kijönnünk a hétből, a játékosoknak nagyon fontos a győzelem. Ha fel vannak töltődve pozitív élményekkel, jobb teljesítményre képesek. Ezt tápláljuk beléjük mi is, rengetegszer elmondjuk, hogy ne foglalkozzanak a külső körülményekkel, dolgozzanak, csinálják amit eddig, teljes erőbedobással, mert a munka mindig eredményre vezet.

A debreceni rangadó előtt jól jönne egy MTK II elleni kupasiker. A Ligakupában már legyőztük őket, a bajnokságban szintúgy, már csak a kupa van hátra. Nagy elvárás, és nehéz is, hogy a Fradi bárhol ahol elindul, győzelmet vár el tőlük, de rajtunk nem fog múlni, megpróbáljuk ezt is.

Azt gondolom, hogy  a Fradi ellen mindenki félreteszi a fáradtságát, és a Debrecen játékosállománya is jó. NB1-es, válogatott szintű játékosokkal vannak tele, nem lehet tudni, hogy kikkel fognak játszani a BL meccsen, és kikkel hétvégén, otthon, ellenünk. Nekünk nem is ezzel kell foglalkozni, hanem saját magunkkal, ha min tudjuk tenni rendesen a dolgunkat, annak meg is lesz az eredménye.

Lépegetünk előre, bízzunk abban, hogy az az igazi arcunk, amit az MTK, illetve a Zalaegerszeg ellen láttunk, de valahol biztosan ezek közelében kell lennie a csapat tudásának.