Lipcsei_Davison_Dragóner_Shaw_BalogA Nemzeti Sport mai cikke szerint marad Davison, pár felettest kaphat, Dragót pedig Erdőkertesen a Zavadszky-team tagjaként láthatjuk ma. Hogy hánykor és pontosan hol, azt még nem tudtuk kideríteni.

Véget ért az angliai látogatás, és Bobby Davison délelőtt edzést tart a keret azon játékosainak, akik délután nem lépnek pályára a Maglódi TC elleni NBIII-as bajnokin. Egyelőre tehát csak szóbeszéf a ferencvárosi edzőcseréről szóló híresztelés, bár kétségtelen, folyik a pletyka, miszerint ‘gyámot’ kapna a feje fölé a szakvezető – ezt megkeresésünkre Berki Krisztián azonnal cáfolta. Pedig nem árt emlékezni, nem is olyan rég Bobby Davison is szakmai tanácsadóként kezdte pályafutását a Ferencvárosnál, akkor Csank János volt a vezetőedző.

Mindenesetre a keret a terveknek megfelelően Bobby Davisonnal készül a Győri ETO elleni pénteki bajnokira.

Amíg a játékosok dolgoztak, addig Berki Krisztián péntek délután a munkavégzés alól Dragóner Attilát hallgatta meg az Albert-stadionban. A részletekről senki nem beszélt, ám azt megtudtuk, hogy a petárdaüggyel kapcsolatos rendőrségi vizsgálat végéig Dragóner Attila nem edzhet a csapattal. A megbeszélés után békében váltak el a felek, s abban maradtak, szombat délután találkoznak, és a Zavadszky-team tagjaként pályára lépnek az Erdőkertesen rendezendő mérkőzésen. A vezérigazgató lesz a csapat kapusa, míg a felfüggesztett labdarúgó a védelem tengelyében futballozik.

Hogy meddig tarthat a vizsgálat, egyelőre nem tudni, de azt igen, hogy a petárdaüggyel kapcsolatos eljárás immár nem Debrecenben, hanem a VI-VII. Kerületi Rendőr-főkapitányságon fólytatódik, mégpedig a dereceniek feljelentése nyomán B.Zsolt ellen. Mint azt Kormos Endre, a BRFK sajtóügyeletese elmondta: a magát újságírónak kiadó 29 éves B. Zsolt budapesti lakos ellen szabálysértés miatt tett feljelentést, mert polgári felhasználású robbanószerkezetet és tiltott pirotechnikai termékeket találtak nála a DVSC-Ferencváros mérkőzés alatt. Kormos Endre jelezte, az ügy a napokban került át Budapstre, és a vizsgálat két-három hétig is eltarthat. A BRFK sajtósa megerősítette, B. Zsolton kívül más gyanúsítottja nincs az ügynek, és a Ferencváros alkalmazéséban állók közül az üggyel hírbe hozott személyeket – Lipcsei Gábor, Dragóner Attila – nem hallgatta ki a rendőrség.
(Nemzeti Sport)