A Kecskemét vezetőedzője kiváló interjúalany: vannak emlékezetes beszólásai. A szakember nem kezdő már: feröeri bajnok, korosztályos együttesek szövetségi kapitánya, Pro-licenszes edző. Labdarúgóként megfordult Kecskeméten is, és visszautasította az Ugandai szövetség ajánlatát, akik kapitánynak várták volna a bunyevác születésű trénert.

Az edzősködés mellett szívesen teniszezik. Jó barátságot ápol Zoran Filipović montenegroi szövetségi kapitánnyal, Zoran Kunticcsal, akit játékosként és edzőként is jól ismernek Magyarországon, ezenkívül több szerbiai szakemberrel tart kapcsolatot. Nős, két gyermek édesapja.

Néhány emlékezetes beszólása, amiket a Wikipédián találtunk:

  • “Nem szeretem azt, amikor egy játékosra épül a taktika, aki mondjuk rúg 25 gólt, de ha egy okos edző ráállít két embert, és kiveszi őt a játékból, akkor megbénul a csapat.”
  • “Tegnap túl szögletes volt a kapufa, ha normális kapufánk van, akkor biztos bemegy Csori emelése, és megvan a 75 gól – 75 pont a bajnokság végére. Fogom javasolni Rózsa úrnak, hogy az NB I-es szezon kezdetére szerezzen be egy normális kapufát.”
  • “Kecskemét városa 97 éve várt már valami ehhez hasonló eredményre, ennek megfelelően kénytelenek voltunk ekkora fölénnyel bajnokságot nyerni”
  • “A külföldi futballisták mellé magyar tanárt fogadtunk, és aki egy hónap múlva nem tud megfelelően kommunikálni a többiekkel, azokkal szerződést bontunk.”
  • “Ha most, a bajnoki rajt előtt két héttel már minden passzolna, akkor törhetném a fejem, hogy mit csináltunk rosszul a kollégáimmal.” (BAON 2009. július 10.)