Vajon ki csatlakozik hozzájuk?

Csapatunk két meccset is játszik november 4-én. Aznap pótoljuk a bajnokságban az ETO elleni elmaradt meccset, de a Ligakupa-meccsünk is e napon lesz Diósgyőrben.

Az időpont a szakmai stáb jóváhagyásával lett véglegesítve. Mint ismert, a Ligakupa-sorozatban eddig 100%-os teljesítménnyel, toronymagasan vezetjük a csoportunkat.

– A múlt pénteki FTC-MLSZ-ETO-Duna TV megbeszélés előtt egyeztettünk a szakmai stábbal, hogy mikor is pótolhatnánk az MLSZ Elnöksége által elhalasztott Győr elleni meccset. Mivel az általunk elsődlegesen preferált vasárnap (október 18.) nem lehetett megfelelő alternatíva, hiszen a Duna TV nem tudott volna közvetíteni, ezért esett a választás a november 4-re.

Bobby Davison vezetőedző elmondta, hogy nem okoz gondot az, ha egy napon kerül megrendezésre a Liga kupa és a bajnoki mérkőzés, hiszen az előző sorozatban rendszerint eddig is azok a játékosok játszottak, akik a bajnokikon nem kaptak lehetőséget. Másrészt november 11-e (szerda) nem jöhetett szóba a bajnoki pótlására, hiszen november 13-án a Honvéd ellen lépünk majd pályára. Attól a lehetőségtől, melyet az MLSZ Versenybizottság javasolt, pedig teljesen elzárkóztunk, hogy a bajnokság őszi szezonjának befejezése után – november 20. vagy 27. -, azaz a Honvéd meccs után pótoljunk, mert az az időszak szakmai okok miatt klubunknak nem felel meg – mondta Igaz András technikai igazgató a 100%Fradinak.