SzivicsA Nemzeti Sport információi szerint akár ma szerződésbontás is történhet. A Délmagyarország szerint ez meg is történt.

A szerb vezetőedző juttatta fel a lila-fehér csapatot az NB1-be, és tavaly ott is jól szerepelt velük, bár információink szerint ennek megvolt az ára. A pletykák szerint mester és csapata nem kedveli már egymást, személyes konfliktusokról suttognak informátoraink, akik szerint egyértelmű: Szivics kecskeméti napjai meg vannak számlálva. Pláne, hogy tegnap 5-2-re kaptak ki otthon az Újpesttől.

Most már elárulhatjuk: az Üllői129 a Kecskemét Üllői úton lejátszott Ligakupa mérkőzése után beszélgetett az edzővel, s akkor még nem tudtuk mire vélni a szakember egy mondatát. Rákérdeztünk, igaz-e az a hír, hogy többfelé csábítják – többek között a Fradi kispadja is szóba került – és talán kell-e erősíteni a csapatát, csak ennyit felelt: Már alig várom a decembert. Ennyit, és nem többet.

Úgy hírlik, a vezetőedző elégedetlen játékosai edzésen, és mérkőzésen nyújtott teljesítményével, a futballisták pedig az edző egy-két tettét kritizálnák – így szokott ez történni, és ennek mindig az edző látja kárát. A sportnapilap online kiadása így ír ma reggel:

Amint arról a reggeli órákban beszámoltunk, Tomiszlav Szivics, a Kecskemét labdarúgócsapatának vezetőedzője az Újpest elleni Magyar Kupa-találkozó után az öltözőben közölte játékosaival, hogy lemond posztjáról. A hírt immár több forrás is megerősítette a Nemzeti Sport számára, információink szerint Szivics a délelőtt folyamán a vezetőknek felajánlja lemondását, sorsáról azt követően dönt a KTE vezetősége. A Kecskemét hazai pályán 5–2-re elvesztette a nyolcaddöntő első mérkőzését, Szivics az összecsapást követő nyilatkozatában a következőket mondta: „Nem találok szavakat, nem is nagyon tudok mit mondani.”
A KTE tizenegy meccsen szerzett tizenegy pontjával jelenleg a 12. helyen áll az első osztályú bajnokságban, legutóbbi négy meccsén nyeretlen maradt, a hétvégén Pakson 2–1-es vereséget szenvedett, szombaton a Ferencvárost fogadja.