Egy, egyébként Várszegi Gábor köthető internetes weboldal szerint igen, pedig nagyon nem. A pepsifoci.hu azt írja, Terry Robinson saját maga kérte áthelyezését, de ez nem igaz. Olyannyira nem, hogy valószínű, a Sheffield Unitednél betöltött poziciójából is távozik (Football Executive, International Chairman – azaz futball főnök, nemzetközi elnök). Terry Robinson ugyanis a hírek szerint elhallgatott információkat Kevin McCabe előtt, félretájékoztatta, s néhány esetben (mint pl. akkor, mikor arra kérte, folyamatosan Budapestről irányítson) egyszerűen nem tartotta be a tulajdonos utasításait. Kevin McCabe hétfőn többek közt Szász Andrással, elsőszámú hazai emberével is találkozott, aki akkor így nyilatkozott a Nemzeti Sportnak (a sportlap nagyjából ugyanazt írta meg, mint mi egy nappal azelőtt, csupán a Robinson utódjául szánt szakembert tekintve van különbség).

Megengedhetetlen, hogy miközben az együttes gyengélkedik, milliós büntetéseket fizetünk ki rendezési hiányosságok, valamint egy jól behatárolható, elkülöníthető csoport viselkedése miatt. Sürgős teendőink vannak ezen a téren. A játékoskerettel is vannak feladatok, látható, hogy a csapat eddigi szereplése méltatlan a Ferencváros múltjához, hírnevéhez. Terveink valóra váltása érdekében személycserék lesznek a menedzsmentben és a zrt. igazgatótanácsában is, Egyelőre nevekkel nem szolgálhatok, időponttal sem, ám úgy hiszem, még ebben az évben végrehajtjuk a változásokat amiket a Nemzeti Sport említ.

A pepsifoci azt is kétli, hogy Jason Rockett lenne Terry Robinson utódja az it élén, hisz az szakmai kérdésekkel nem foglalkozik a Sheffield Unitednél. De mit is írtunk akkor?

Jason Rockettnek komoly tapasztalatai vannak ingatlanfejlesztésben, a Bramall Lane fejlesztését is ő vezeti, azonban a Sheffield Unitednél, úgy tudjuk, szakmai kérdésekbe nem szólt bele, így alighanem a futballszakmai irányítás más kezébe kerülne az Üllői úton.

Hírdetés