Az nb1.hu a pápai edzőt kérdezte az Arany-ügyről.

– Kezdjük a hét legaktuálisabb, a Lombardot is érintő esetével: Arany Tamás játékvezető kálváriája nem mindennapi a futball világában. Te miként ítéled meg ezt az esetet?
– Roppant kétélű szituációnak tartom ezt az egészet, mivel Arany Tamás tudását maximálisan elismerem, az egyik, ha nem a legjobb bírónak tartom. Emiatt aztán érthetetlenül állok a történések előtt, ráadásul messze vele a legjobb a kapcsolatom a játékvezetői karból. A mai napig felfoghatatlan számomra, hogy nem vette észre a Zulevsszel szemben elkövetett szabálytalanságot, ugyanis jó pozícióban állt. Az eltiltásával kapcsolatban: nagyon sajnálom, mint mondtam nálam ő a legjobb, de a Ferencváros elleni mérkőzésen a rossz ítélete miatt elvette tőlünk a három pontot…

– Ilyen esetben mivel lehet a játékosokat túllendíteni ezen a holtponton, ugyanis tényleg nem rajtuk múlt a siker…
– Nagyon egyszerű módon: kedden már le is zártuk a Ferencváros elleni találkozónak a boncolgatását, egyszerűen nincs értelme tovább ezen rágódni. Nem beszélünk tehát a múltról, csakis előre tekintünk. Szép is lenne, ha még két hét után is azon siránkoznánk, hogy akkor nem tudtunk nyerni, egyszóval: átléptünk az ügyön.