Jegy és bérletinformációk az FTC Zrt-től.

December 13.-án (vasárnap) elkezdjük árusítani a tavaszi idényre szóló bérleteket, így már Karácsonyra meglephetik szeretteiteket, vagy magukat egy dísztokba csomagolt bérlettel.

A tavaszi idényre érvényes jegy- és bérletárakat mellékelt képeinken találják, az első kép a jegyárakat, a második a bérletárakat tartalmazza. A bérletárak úgy lettek kialakítva, hogy a régi bérletesek a zárt kapus mérkőzések miatt kompenzálva legyenek. Így aki megújított bérletet fog vásárolni, az 4 mérkőzéses kedvezményben részesül! Az új bérleteseknek kialakított árkonstrukcióban természetesen figyelembe lett véve a tavaszi egy zártkapus mérkőzés.

Új eleme is lesz a bérletvásárlásnak! Az árusítással párhuzamosan elindul a szurkolói regisztráció is, mert bérletet (később jegyet) csak az a szurkoló vehet, aki regisztrált.

Ennek oka az, hogy az FTC Labdarúgó Zrt. vezetősége és tulajdonosa határozott ígéretet tett a huliganizmus Albert Stadionból való kiszorítására. Az ígéret betartásához elengedhetetlen olyan biztonsági elemek beépítése a jegy- és bérletvásárlás, valamint a stadionba való beléptetés és ülőhely elfoglalás menetébe, amelyek jelentős változással járnak majd a szurkolók és a klub életében.

A regisztrációra lehetőség lesz elektronikus úton is, és a helyszínen is, a hivatalos Fradi-shopban.

A helyszíni regisztráció és a karácsonyi bérletvásárlás december 13-tól december 20-ig tart, minden nap 10:00 és 18:00 óra között várjuk majd szeretettel az érdeklődőket ingyen teával, és egyéb akciókkal.

Az on-line regisztrációra holnap (december 11.-én) délutántól lesz lehetőség az ftc.hu-n. Akik az interneten regisztrálnak, azok ajándékba kapnak egy Fradi-pólót!

A regisztráció során adatlapot fogunk kitölteni, valamint mindenkiről készítünk egy fényképet is. Az internetes regisztrálók külön sorban érvényesíthetik majd regisztrációjukat.

Mindenkit arra kérünk, hogy hozza majd magával személyi igazolványát vagy az útlevelét!

Részletes tájékoztatást holnap délutántól olvashatnak, az on-line regisztráció elindulásával egy időben!

FTC Zrt

2010 tavaszi jegyárak

2010 tavaszi jegyárak

Bérletárak 2010 tavasz

Reklámok