A Blikk sorozatában ezúttal a Diósgyőr volt kapusa a téma.

Gyanús hazai meccsekről, esetekről, focistákról évek óta rengeteget hallani, a Blikk – játékos-, csapat- és helyszínnév nélkül – feleleveníti a történteket. Róla aztán kevesen hinnék, hogy a megvesztegethető labdarúgók közé tartozik!

Egy vidéki klub volt kapusáról, a szurkolók kedvencéről van szó, akit akkor hálózott be a délszláv fogadási maffia, amikor csapatánál elfogyott a pénz, s a focisták hiába vártak a bérükre. – Nagy visszhangja volt az egyik dunántúli vereségünknek, hiszen a papírforma szerint nekünk kellett volna győznünk – mesélte az érintett klubban dolgozó szakember.

– A drukkerek azonnal bundát kiáltottak, az ügyvezető pedig belső vizsgálatot indított a gyanúba keveredő középpályás, védő és kapus miatt. Főleg az utóbbira haragudott, hiszen nagyot csalódott benne. A futballista nem ijedt meg a fenyegetésektől, továbbra is „megdolgozott” a mellékes keresetért.

– Egy másik találkozónk vízilabda-eredménnyel zárult – folytatta informátorunk. – Azon ritka mérkőzések egyike volt, amikor a csatároknak elsült a lábuk és tényleg minden bejött nekik. Viszont a védelem alaposan megdolgozott azért, hogy hozza az eredményt. Talán nem meglepő, hogy már a középpályás, a védő és a kapus sincs a klubnál.

(Blikk)