Körbenéztünk bérletfronton. A Fradi-shopban (figyelem: nem a Kruj-bolt, hanem a Gyáli út felőli volt busz-beálló) kialakított bérletpénztár két asztalnál négy gépen üzemel. A tegnaptól e hét vasárnapig tartó karácsony-előtti időszakban tegnap délelőtt óta (a shopban kapott információk szerint) mintegy hétszázan véglegesítették regisztrációjukat . A online regisztráció után bérletet váltók a nyár óta kapható ‘Comeback/Visszatértünk” pólót kapnak, s 7990 Ft-ért vehetik meg az idei mezt, melyhez a feliratok is féláron készülnek ez esetben.

Többen szerettétek volna tudni, ezért rákérdeztünk: nemcsak személyi igazolvány számmal, hanem bármely fényképes igazolvány számával lehet szurkolói kártyát igényelni: azaz többek közt a határon túliak sincsenek kizárva a folyamatból. A vidékiek számára fontos lehet, hogy az online (fényképpel!) regisztrálók csoportosan is elintézhetik a dolgot, csupán az online igazolványszámot tartalmazó fényképes igazolványokat vigye magával a shopba a ‘megbízott’.

Idén utoljára vasárnap lesz nyitva a bérletpénztár, egészen hatig, utána már csak januárban lesz lehetőség a bérletek, igazolványok megváltására. A jelenlegi kedvezmények természetesen 2010-ben is érvényesek lesznek. A további kérdéseket a bérletpénztár közvetlen címére küldjétek.

Reklámok