A Ferencváros közleménye.

Információk a szurkolói kártyáról, regisztrációról

– A szurkolói kártya egy fényképpel, névvel és azonosító számmal ellátott plasztik kártya.

– A bérlet, valamint a jegy a kártyával együtt érvényes. Mind a bérlet, mind a jegy névre szóló, a szurkolói kártya alapján állítjuk ki (vonalkódját leolvassuk a pénztárban, majd nyomtatjuk a jegyet-bérletet). Így a kártya felmutatásával igazolni tudja adott szurkoló, hogy jogosan tartózkodik a stadionban, illetve jogosan ül adott helyen. Lehetőség van regisztráció nélkül is bejutni a stadionba, de így kizárólag a G és a H szektorba lehet jegyet váltani (fokozottan biztosított szektorok) 500Ft-al többért, mint a szurkolói kártyával vásárolt jegyek ára. Regisztrálni a mérkőzés napján egyelőre nem lehet majd (fizikailag képtelenség akár 100 embert is beregisztrálni közvetlenül a mérkőzés előtt). Aki a mérkőzéseket megelőző pénztári órákban nem regisztrál, a kijelölt szektorba vehet jegyet. A cél az, hogy idővel mindenki regisztráljon, aki rendszeresen látogatja a mérkőzéseket, és akkor már nem kell külön szektort kijelölni a nem regisztráltak számára. Ekkor már – reményeink szerint – a mérkőzések előtt nem jönnek tömegesen regisztrálatlan szurkolók, akik pedig így érkeznek (külföldiek, vidékiek, évente csak egyszer-kétszer kilátogatók), őket be tudjuk regisztrálni helyben.

– A regisztrációnak két útja van. Helyszíni regisztráció: adatlap kitöltése, adatok ellenőrzése, fénykép készítése. On-line regisztráció: a regisztrációs oldalon (www.ftc.hu) az adatlap kitöltése, fénykép feltöltése, majd adategyeztetés a helyszínen személyesen, vagy valakit elküld annak a fényképes igazolványnak a fénymásolatával (személyi, útlevél, diákigazolvány, jogosítvány), amelynek a számát az adatlapon megadta. A szurkolói kártyát a szezonkezdet után rögtön a regisztráció után át lehet majd venni, akik eddig regisztráltak személyesen veszik majd át, vagy postázzuk nekik. A szezon kezdetéig regisztráltaknak a kártya ingyenes, utána a kiállítás költsége 500Ft/regisztráció lesz.

– Egy szurkolói kártyára egy jegyet-bérletet lehet vásárolni!

– Miután 10 éves korig ingyenes a belépés, így őket nem kell regisztrálni, csak abban az esetben, ha külön jegyet, vagy bérletet szeretnének vásárolni nekik.

(FTC Press)

Reklámok