Az egyik budapesti rádió ma esti műsora holnapunkkal foglalkozik majd – élőben jelentkezünk Máltáról, zadir stúdióvendég lesz.

Volán Taxi Sporthíradó: Fókuszban az Üllői út

2010. február 4-től 18 órától kezdetét veszi a Volán Taxi Sporthíradó a Kontakt Rádión. A műsor minden csütörtökön 18-19 óra között lesz hallható, az adó elérhetőségei: FM 87.6 MHZ, valamint a ww.kontaktradio.hu. Az adás egy webkamera segítségével nézhető is.

Az első adásban 30 perc a Ferencvárosról és az https://ulloi129.wordpress.com-ról szól majd. A stúdióvendég zadir, az oldal egyik szerkesztője lesz, de a honlap Máltán tartózkodó munkatársainak a hathatós segítségével helyszíni bejelentkezés lesz az edzőtáborból. A Volán Taxi Sporthíradó valamennyi adása foglalkozik majd a Ferencvárossal.

A Közösségi Rádiózásért Egyesületet (KRE) Budapest, terézvárosi székhellyel, 2007. május 10-el a Fõvárosi Bíróság nyilvántartásba vette és ezzel egyidõben Közhasznú Szervezetnek, bejegyezte a Kontakt Rádiót.

Tevékenységi köre:

  • nevelés és oktatás, képességfejlesztés, ismeretterjesztés
  • kulturális tevékenység
  • a magyarországi nemzeti és etnikai kisebbségekkel, valamint a határon túli magyarsággal kapcsolatos tevékenység

A célok megvalósítása érdekében létrehozta, mûködteti Budapesten, Terézvárosban a „KONTAKT” közösségi rádiót. A mûsorszórás 2008.08.29-én 18:00 órától, napi 24 órában kezdetét vette az FM 87,6 MHz frekvencián, 2008. decemberétõl hallgatható online a http://www.kontaktradio.hu oldalon.

A KONTAKT Rádió szlogenje: „Legyen a vendégünk”

A KONTAKT Rádió politikamentesen, értékmegõrzõ és érték teremtõ módón kívánja szolgálni hallgatóit. A Rádió a hagyományos értelemben vett konzervatív értékeket képviseli úgy, hogy minden lehetséges módon a kommunikációját ennek megfelelõen alakítja. Zenei arculatát a minõségi etno, smooth-jazz, jazz-rock, rock mûfajokból válogatta.

Potenciális hallgatóság száma Terézvárosban 45-50 000 fõ, a besugárzási területen (a fõvárosban) több, mint 500.000 fõ.