A tovább gomb mögött bemutatjuk egyik fő támogatónkat.

A VINCZE-STAUDT Élelmiszeripari Kft. 1994 óta működő magyar és magántulajdonú vállalkozás. Székhelye és üzeme Császáron található.

A Kft. fő tevékenységi köre:
A XXI. század fogyasztói igényeinek megfelelő a snack-ek kategóriájába tartozó kukoricából készült extrudált termékek gyártása, belföldi és külföldi forgalmazása.

A Kft. termékei:
Az OÉTI gyártási engedélye és minőségi követelményei szerint készülnek, mivel az általánoson felül a különleges táplálkozási igényt kielégítő jellemzőkkel is rendelkeznek. Így az üzemi technológiában csak olyan alap- és segédanyagok kerülnek felhasználásra, amelyek a glutén-, laktóz- és tojásmentességet, illetve egyes termékeknél a cukormentességet is biztosítják. A kukoricából extrudálás (feltárás) útján előállított termékek újabb sütésre, vagy hőkezelésre nem kerülnek, magas rost és vitamintartalmukat megtartják.

A különböző formájú pelyhek felületi ízesítése és színezése természetes adalékanyagokkal történik.
Az OÉTI törzsszám és a gluténmentesség megkülönböztető nemzetközi jelzése a termékek csomagolásán több nyelven szerepel. A termékcsaládot 2000-től regisztrálta a Magyar Táplálékallergia és Intolerancia Adatbank, amivel lehetővé váltak az európai és egyéb nemzetközi bejegyzések is.
Az extrudált pelyhek Császári Csemege gyűjtőnévvel sós ízekkel, valamint vegyes gyümölcs ízesítéssel kerülnek a piacra. Ezenkívül kakaós reggelizőpehely és pattogatott kukorica is van a termékpalettán.

Belföldi értékesítés zöme a magyar kereskedelmi hálózatokon és csoportosulásokon, illetve nagykereskedéseken keresztül valósul meg. 2001-től a termékek megtalálhatóak több multi hálózatban is. Az exportpiacon egy speciális fogyasztói kör részére megindult a forgalmazás Ausztria és Németország területén, illetve a termékcsalád bemutatkozott Romániában is.

Az elmúlt három évben a kereskedelmi forgalmazás mellett egyre szélesedik a gyermek- és közétkeztetés forgalma is..

A termékek jellemzői:
Egyszeri hőkezeléssel (feltárással) készülnek – sütőzsiradék tartalmuk nincs-, hosszú ideig eltarthatók;
a termékek kizárólag a természetben megtalálható adalékanyagokkal a felületükön, kisebb részben anyagukban ízesítettek és színezettek; a magas rosttartalom miatt kedvező táplálkozási – és élettani hatásúak, könnyen emészthetők; folyadékbevitellel együtt hamar a telítettség érzetét keltik; glutén-, laktóz- és tojásmentesek, így a különleges táplálkozási igények kielégítésére is alkalmasak; azonnal és “futtában” fogyaszthatók;minden korosztály részére könnyen kezelhetők.

Nem utolsó sorban: a cég vezetői is FERENCVÁROS szurkolók!

Az Üllői129 szerkesztői nagyon szépen köszönik a cég támogatását!

Hírdetés