A vasnepe.hu oldalon a meccset saját blogjában értékelte.

– Nyugodtan mondhatom: nekünk állt a zászló a meccsen, hiszen amit Róth Antal kért tőlünk, azt maximálisan betartottuk. A Fradi rombusz-alakzatban játszott, a két szélső középpályásuk emiatt beljebb helyezkedett, az volt az elképzelésünk, hogy a két szélsőhátvédünk – Schimmer Szabi és Tóth Peti – az üres területeken minél többször bekapcsolódjon a támadásokba. Ez sikerült is, ráadásul a gólom éppen egy ilyen akció végén született. Bevallom, tetszett a találatom – de nem csak a lövés, hanem a komplett támadás, hiszen tudatosan, szépen kivitelezett ellencsapás végén került elém a labda. Sajnos aztán a legrosszabbkor, a félidő lefújása előtt egyenlített a Fradi. Maradjunk annyiban, Shaw rutinosan eljátszotta, hogy lerántotta Molnár Balázs. Jómagam csupán egyszer néztem vissza videón az esetet, de ennek alapján is azt mondom: Shaw fogta Balázs kezét, majd egyszerűen hanyattdobta magát.

Ezzel nem az angolt hibáztatom, a játékvezetőnek nem szabadott volna megennie a műesést.Ennél komolyabb, tizenhatoson belüli – a bíró szerint – műesésért kaptam már sárga lapot – pedig emlékeim szerint azt a tizenegyest simán befújhatta volna a játékvezető.

A lefújást követően azért megjegyeztem Andó-Szabó sípmesternek: “Kösz, hogy felhoztad őket”. A bíró csak mosolygott ezen, igaz én sem vérben forgó szemekkel hoztam a tudomására a véleményemet. Az irreális talaj ellenére mi játszottuk a focit, jól járattuk a labdát, a Fradi a tipikus angol, felívelgetős futballt erőltette – igazi helyzetük nem is adódott. Mi viszont több nagy ziccert is elhibáztunk – hiába, a foci sokszor fejben dől el. Ezzel azt akarom mondani, hogy sem a befejezéseknél, sem pedig hátul, Elding fejesénél nem koncetráltunk eléggé – ennyi elég is volt a vereséghez. Néhány játékostársam még mindig maga alatt van, én azonban előre nézek: ezzel a játékkal ugyanis nem lesznek kiesési gondjaink. Úgy vagyok vele: amit a sors a Fradi ellen elvett, máskor majd visszadja.

via vasnepe.hu – Címlapon – Halmosi Péter szerint Shaw rájátszott a büntetőre.