A Nyíregyháza elleni mérkőzést követően nyilatkozott honlapunknak Balog Zoltán, a Ferencváros korábbi válogatott védője. A rutinos játékos elmondta, ha 2 ponttal többje lenne most a Fradinak, akkor elégedett lenne csapata tavaszi teljesítményével.

– A tavasz eddigi részével mennyire vagy elégedett?

– A Haladás elleni meccs után sokan mondták, hogy nem érdemeltünk győzelmet, de azt gondolom, hogy a három pontot nem kell megmagyarázni. A futball olyan, hogy egyszer ad, egyszer elvesz, Zalaegerszegen egy balszerencsés döntetlent játszottunk. A Szpari ellen mentünk előre, nyomtunk, de nem sikerült gólt elérnünk. Ha két ponttal többünk lenne, akkor elégedett lennék.

– Mégis, tavasszal, mintha lendületesebben játszana a Fradi, mint tette az ősszel.

– Nyilván a Craig Shorték munkája érződik mind mentálisan, mind szakmailag, mind erőnlétileg. Érződik, hogy jó erőben vagyunk, szerintem jól sikerült a felkészülésünk. Emellett fontos, hogy mentálisan is együtt van a csapat, mindenki egyet akar.

– “Kaptatok” egy új belső védőt társnak, mennyire értitek meg magatokat Djordje Tutoriccsal?

– Úgy gondolom, hogy ezzel nem volt gond, profi játékosról van szó, ahová berakják, ott látja el a feladatát. Úgy gondolom, hogy ezzel nem volt probléma.

Forrás: NB1.hu.