Tartalékos ellenfelünk csatársorában ott lesz Írhás.

A Haladás negyedik mérkőzésre készül a sorozat középdöntőjében, és eddig szerény teljesítménnyel rukkolt elő. Kikapott a Paks (3:2) és az Újpest (2:0) vendégeként, hazai pályán ikszelt a Pakssal (0:0). A Ferencváros eddig egy Ligakupa-meccset tudott le, döntetlent játszott a vendég Pakssal (1:1). A felek egyébként a bajnokság tavaszi nyitómeccsén összecsaptak, akkor az FTC nyerte (2:1) a fővárosi találkozót. A Haladás már csak óriási szerencsével érhetné el a továbbjutást jelentő első helyet a csoportban, a Fradinak pedig van elég gondja a bajnokságban (szó se róla, a Haladás hasonló cipőben jár…), így egyik csapat sem fordít komolyabb figyelmet a Ligakupára, jelentősebb tétje tehát nincs a meccsnek.

– Szeretnénk végre jobban, eredményesebben szerepelni a Ligakupában – jelezte Róth Antal, a Haladás trénere. – A mérkőzésnek talán a hazai pályán játszó, bővebb kerettel rendelkező FTC az esélyese, de mi szeretnénk felborítani a papírformát. Sajnos a hétvégi bajnoki után tovább nőtt a sérültjeink száma: Tóth Péterre combizomhúzódás, Simon Attilára derékbántalmak miatt nem számíthatok.

A várható kezdőcsapatSzép – Csontos, Kuttor, Paternotte, Devecseri – Lattenstein, Rajos, Iszlai, Diouf  – Irhás, Skriba.

(Vas Népe)