Információink szerint helyi döntés volt a pénztárak kinyitása, amiről nem értesítették a fővárosi klubot.

A Fradi első paksi vendégszereplése jó véget ért: nyertünk, és hazahoztuk a három pontot. A mérkőzést megelőző események azonban korántsem voltak nyugodtnak tekinthetőek: a rendezők kérték, hogy a Fradi csak úgy adjon el jegyet, ahogyan saját stadionjába tenné, ennek egyenes következményeként a hivatalos honlapon megjelent, hogy csak szurkolói kártyával lehet jegyet venni a találkozóra, a Paks közleménye szerint pedig a biléták csak Budapesten vásárolhatóak meg – ők a rendőrség kérésére hivatkoztak.

Szurkolói körökben több információ is elterjedt: volt, akik szurkolói kártya nélkül is kaptak jegyet, volt, akik nem. Volt, akiknek a paksi vezetők megerősítették, hogy lesz árusítás a pálya mellett, nekünk, többszöri kérdésünkre sem erősítették meg ezt.

A pénztárak a találkozó előtt kinyitottak a pálya mellett, felháborodást okozva több szurkolónak, akik a helyszíni árusítás hiánya miatt nem keltek útra. Az Üllői129 információi szerint helyszíni döntés volt a pénztárak kinyitása, aminek oka az volt, hogy alig fogytak a jegyek Budapesten – ahogyan azt már megírtuk, alig több, mint 200 belépőt vásároltak meg a Fradi szurkolói, pedig a rendezők külön lelátót építettek a vendégszurkolók részére. Innen logikus lépés volt, hogy a megmaradt majdnem 1000 jegyet értékesítsék, ám erről a Fradit nem tájékoztatta senki, ezért nem jelenhetett meg a hivatalos honlapon erről semmi.