Támadónk minden mozdulatát árgus mozdulattal követtük.

Pista egy labdát szerzett a találkozón, és kettőt veszített el. Rengeteg jó passza volt: huszonkét alkalommal játszott helyesen társhoz. Ezek nagy része néhány méteres passz volt, általában jó labdalevétel után a második hullámban érkező társ részére. Csatárunk hosszú, és középhosszú indításokkal is kísérletezett, összesen kilenc alkalommal játszotta tovább rosszul a labdát – érdekesség, hogy a második 45 percben csupán két alkalommal tévesztett célt.

Csatárhoz képest a fejpárbajokat is jól vívta meg: összesen 16 alkalommal ugrott fel a védővel a labdáért, és ötször tudta ő jó helyre fejelni azt. A második félidei mutatók itt is jobbak, míg az első játékrészben hétszer, a másodikban csak négyszer veszített párharcot.

Háromszor volt szabálytalan, őt pedig négyszer faultolták. Pista mozdulatát a szünet után nem fújta le a bíró. Két alkalommal veszélyeztette a kaput, egy alkalommal volt lesen, egy gólt szerzett.

Negatívum, hogy többször percekre eltűnt a mezőnyben, és kevésszer került helyzetbe. Pozitívum, hogy Ferenczi sokat lépett vissza a labdáért, és a társak is gyakran keresték őt. A levett labdákat általában társhoz játszotta, ezt jó hatásfokkal tette. Próbálta megtartani, és fedezni a játékszert, kedvenc célpontjai Tommy Doherty, és Tóth Bence voltak. Hosszú indításokkal nem kísérletezett, ám komoly mezőnymunkát végzett. Egyszer került igazi helyzetbe, a labdát belőtte, és góljával megnyertük a mérkőzést.

A folytatásban: Tutorics mutatói a Pápa ellen.