A másodosztályban két játékosunk is gólnak örülhetett. Kovács István a Cegléd színeiben a lilák életét keserítette meg, ugyanis gólt lőtt a Békéscsaba ellen idegenben, 2-0-ra megnyert mérkőzésen. A beszámolók szerint rendkívül gyors csatárunk egy indítást vett át jól, a labdát elhúzta a kapus mellett, és ezután helyezett a hálóba, a Cegléd így pontszámban beérte ellenfelét a tabellán, és tizenkettedik, 18 ponttal.

Igor Pisanjuk újra betalált Szolnokon a KBSC ellen, a kanadai csatár múlt héten a Hajdúböszörmény ellen is gólt ünnepelhetett, így ez már a második találata a tavasszal. Támadónk a balösszekötő helyén cselezgetett, majd tíz méterről kilőtte a hosszú sarkot. A Szolnok azonban nem tudott nyerni, a végeredmény 1-1 lett, ezek a pontok még hiányozni fognak, mivel a csapat második a tabellán, és a feljutásért harcol.

Fülöp Noel végigjátszotta csapata mérkőzését, és mivel múlt héten a Budaörs ellen betalált az NB2 Nyugati csoportjában, már ő sincs találat nélkül. Védőnk csapata mindhárom mérkőzésén végig a pályán volt, ma 4-0-ra nyertek az Ajka ellen. Az SZTK hetedik a bajnokságban.

A negyedik helyen álló REAC-nál fél évet eltöltő Pölöskey Péter még nem talált be bajnokin, bár csapata Vác elleni mérkőzése múlt héten elmaradt, így ő még csak egy fellépésnél tart – folytatás ma, a negyedik helyezett csapat a Makó ellen lép pályára, idegenben.

A Keleti csoport góllövőlistáját a REAC játékosa, Nyerges Krisztián vezeti 11 góllal, a nyugatiét az ajkai Mihalecz 13 találattal. Csak az érdekesség kedvéért: tavaly ilyenkor, az NB2 17. fordulója után Ferenczi Pista 19 góllal állt a lista élén.