A Nemzeti Sport szakértőivel a Fradi tavaszi teljesítményét értékeli. A szerző szerint Craig Short belépésével, aki partnerként tekint a játékosaira fegyelmezett, szervezett csapat lett a Fradira, de a legnagyobb változás Anthony Elding belépése: vele kétfelé oszlik az ősszel csak Ferenczire összpontosító figyelem, s hogy ez hatásos, mutatja, bajnokin egy öngól mellett csak Elding és Pista szerzett gólt. Írását így zárja: “a tavaszi Fradi aggresszív stílusa szimpatikus is lehet, arról nem is beszélve, hogy a csapat győzni is megtanult.”

A lap focistákat is megkérdezett, akiknek az őszivel kellett összehasonlítani a tavaszi Fradit, úgy, hogy az akkori teljesítményt hatosra értékelték.

– Már most látszik, hogy jót tett a váltás. Short eredményesen motivál, jobban megtalálja a csapatával a hangot az öltözőben és a pályán is, mint Davison. Rövid passzos futballt ne várjunk a Ferencvárostól, Craig Short angolként más stílust tanult hazájában.
6
– Hajdu Attila

– A keret egyértelműen erősödött, igaz a játékunk még hagy kivánnivalót maga után. Szervezettségben léptünk előre a legtöbbet, s a taktika is sokkal inkább előtérbe került. Rengeteget gyakorlunk edzéseken, egy-egy szituációt az unalomig ismételgetünk
6
– Ferenczi István

– Szimpatkus edzője van a Fradinak. Short személyében volt labdarúgó irányítja a csapatot, aki pontosan tudja, hogy működik a futballközeg. Az eredmények eddig jobbak, talán a sors is úgy akarja, hogy előbb-utóbb minőségi futball legyen a Fradiban. Támadásban lépett előre az együttes.
7
– Détári Lájos