A középpályás ma reggel azt nyilatkozta az Üllői129-nek, hogy mostanában nem megy neki a játék, de ezt igyekszik küzdelemmel pótolni.

A csereként beállt fiatal játékos egy szép csellel becsapta ellenfelét, a tizenhatos vonalán elhúzta mellette a labdát, majd kegyetlenül beverte azt a hosszú felsőbe, de egy rúgás miatt le kellett cserélni. Így értékelt a Sport TV-ben:

– A sérülést úgy szedtem össze, hogy vezettem a labdát, hátulról pedig becsúsztak nekem. Nem megrúgtak, földre esve meghúztam az achillesemet. Nem akartunk kockáztatni, hétvégén akarok játszani újra, jobb a biztonság. Amikor pályára küldtek azt mondták a kispadon, hogy lőjek egy gólt, akkor csak nevettem, de sikerült. Életem egyik legnagyobb gólja. Hiába mondja mindenki, hogy ez “csak” a Ligakupa, mi mindig minden meccset meg akarunk nyerni, közhelyes, lehet, de így van. Egy Újpest-Fradit pláne, mindig. Sokunknak ez volt az első meccs a lilák ellen, akartunk bizonyítani, sikerült, fontos győzelem volt, boldogok vagyunk nagyon.