Az FTC és az EEE mozgalom közös egyeztetésén az alábbi – végül a megegyezéshez vezető – témákban sikerült egyezségre jutni. Fél év után úgy tűnik, végre béke lesz! Az FTC sajtóosztálya által kiadott közlemény az alábbi pontokban részletezi az elért eredményeket. A fényképet az FTC Press készítette.

Az FTC Labdarúgó Zrt. és az Erkölcs Erő Egyetértés (EEE) szurkolói mozgalom között több alkalommal történt egyeztetések a következő eredményeket hozták:

· Az FTC Labdarúgó Zrt. nem teszi kötelezővé a szurkolók részére az FTC idegenbeli mérkőzéseinek látogatásához a szurkolói regisztrációt.

· Az idegenbeli mérkőzéseinkre a vendégszektorba jegyek kaphatóak lesznek a mérkőzés helyszínén a mérkőzést megelőzően; akkor is, ha a hazai klub nem árusítja azokat.

· Módosításra kerültek a Házirend és az ÁSZF bizonyos pontjai.

· A hazai mérkőzéseinket megelőzően a mérkőzés előtt fél órával bezárólag az Üllői úti jegyirodában, a terminálok kapacitásához mért számban lehetőség lesz helyszíni regisztrációra.

· A mindkét fél számára megfelelő kompromisszum kialakítását követően az EEE mozgalom és az FTC Zrt. is arra buzdítja a szurkolókat, hogy már a következő hazai mérkőzésre minél nagyobb számban látogassanak ki a szurkolói kártya kiváltását követően.

· Április 16-án, pénteken a regisztráció az Üllői úti jegyirodában 10 órától lehetséges.

Találkozzunk az Albert stadionban, hogy együtt teremtsük meg ismét azt a Magyarországon egyedülálló hangulatot, amely győzelemre vezetheti csapatunkat pénteken 19.00 órakor!