A vendégcsapat edzője így látta a kilencven percet:

Sok párharc volt, mindkét csapat hatalmas lelkesedéssel, elszántsággal játszott. Sajnos a mi jól eltalált lövésünkből kapufa lett, az övékéből gólt, ezzel nyertek. Gratulálok a Fradinak.

A Fradi agresszíven letámadott bennünket, kevesebb passz volt talán, sok eladott labda. A második félidőben több volt a játék, de elől nem tudtunk helyzeteket kialakítani. Sajnos a támadóink nem állnak rendelkezésre, sok a sérült, nem tudtam változtatni. Nem akarok a talajjal foglalkozni, mindkét csapatnak ez volt, magyarázkodásnak tűnne. A rövid passzos játéknak nem kedvezett, a Fradi veszélyes volt a felívelt labdáival. Kiegyenlített küzdelem volt, egy nagyon jó hangulatú meccsen.

Hat nap alatt három meccset játszottunk, nem akarjuk sajnáltatni magunkat, ez a feladat, ezt kell megoldani. A játékosok nevében is kikérem magamnak, hogy nagyképűek lennénk, ez most ránk ragadt, pedig nem igaz. A BL-nek megvannak a negatív hozadékai is, amivel nekünk most kell szembesülnünk. Hiába ősszel volt az, most szenvedjük el ezt.

A Fradi ősszel is jó meccset játszott velünk, akkor Debrecenben volt ilyen hangulat, az is egy nagy meccs volt, hiszen a félidőben a Fradi vezetett, utána fordítottuk meg. A Fradi akkor is jó volt, ma is.