Vezetőedzőnk a Debrecen elleni meccs után így értékelt:

– Büszke vagyok a csapatra, mindkét csapat nyerni akart, nagyon erős ellenfél, végre olyan, aki meg akarta nyerni a meccset. Így több lehetőségünk volt, így tudtunk nyerni. Csak akkor tudunk nyerni ilyen kiváló csapat ellen, ha mindenki kiváló. Dragó, Tutoric, Csizmadia jól védekeztek, Tóthot a gólja miatt tudom kiemelni. Az első félidőben főleg íveltünk, tudatosan, a második félidőben azonban inkább a rövid passzos játékot erőltettük.

Húsz év alatt a futballban megszoktam, hogy nagy stadionokban közönség előtt játsszák a focit, ma végre nem üres székeket láttak a játékosok hanem nézőket, és ez nagyon sokat segített. A helyzeteink számával elégedett vagyok-e? Remek ellenféllel játszottunk, ez egy BL csapat, nyilván nem lehetett annyi helyzetünk, mint a Vasas ellen. Annak örülök, ahogy a csapat felépítette a meccset, és a játékot.

A Kaposvár, a Nyíregyháza vagy a Vasas idejön egy pontért, és tíz emberrel védekezik, mi pedig sokkal nehezebben törjük fel ezt a védelmet. Az élcsapatok viszont nyerni akarnak, támadnak, ez által előttünk is több lehetőség kínálkozik. Arról nem is beszélve, hogy az élklubok ellen a mieink is felnőnek az ő szintjükre.