Mi mást mondhatnánk, maradj is! Tóth Bence a Nemzeti Sportnak nyilatkozott.

Rengeteget jelentett drukkereink fergetes buzdítása, így érdemes focizni. Úgy érzem, csapat és szurkoló hamar egymásra talált, szinte együtt lélegeztünk…Remélem az már a múlt, mikor rendre megtaláltak egyesek, de ma már máshogy kezelném a kritikákat. Sajnos mély hullámvölgyben voltam, gyatra teljesítményem miatt pedig mindent a lelkemre vettem. Most elindultam felfelé, szerintem egyre jobb a produkcióm, s immár a kritikákon is könnyebben túllépnék. Nem azért, mert nem érdekelnek, hanem mert csak az az egy cél vezérel, hogy minél jobban focizzak.

Idén más nem lehet a cél, minthogy feljebb lépjünk és a rangadókon minél eredményesebben szerepeljünk…. Sárga lapjaim miatt ki kell hagyjam a Vidi-meccset, így minden porcikám borzasztóan várja már a lilák elleni derbit… Shorttal ezért szerepelünk jobban, mint előtte, mert az új légiósok közül többen is beválltak, mindegyikük egyre inkább átérzi, hogy mit jelent a Fradiban focizni. Másrészt Craig közelebb engedi magához a játékosait, mindenki egyfelé húz, és többet foglalkozunk az ellenféllel. Amúgy az edzések hasonlóak ahhoz, amilyenek az ősz elején voltak.

Még egy évig érvényes a szerződésem, tőlem holnap hosszabbíthatunk. Külföldi szereplésre még nem vagyok kész, itt van még dolgom, a Fradiban.

(Nemzeti Sport)