Rafe Wolfe három meccses eltiltást kapott a Zulevsszel szembeni szabálytalanságáért – a csatár azóta bevetésre vár. Véber György nem sokat játszatta fiatal támadóját tavasszal, ám a múlt heti, Paks elleni meccsen újra pályára küldte, sőt, teljesítményéről elismerően is nyilatkozott.

A diósgyőr elleni balhé utáni második meccsünk volt a pápai, ahol Short harmadik meccsére készült a Fradival. A kiegyenlített találkozót Rafe Wolfe egy fejessel döntötte el, ám a találkozó nem csak erről marad emlékezetes: Zulevs-t egy szöglet után a tizenhatos sarkánál felrúgta Rafe Wolfe, – percekbe telt, mire a mentőautó elvitte a szerencsétlen támadót, aki azóta szerencsére már jól van. Arany játékvezető nem annyira: az elmaradt kiállítás miatt azóta sem vezetett NB1-es meccset.

A Lombard-Pápa csapatába a hosszabb időre kidőlt játékosokon kívül visszatérhet a hárommeccses eltiltását letöltő Sarus Balázs, azonban Dlusztus András sérülése miatt valószínűleg még nem jelentkezhet játékra az Üllői úton. A Fradiból Rósa, Morrison, és Tóth Bence fog hiányozni.