Nem csak Lipcseinek volt ez az utolsó meccse az Üllői úton. Az angol szakember tavaly ősz végén vette át a csapatot, a Diósgyőr elleni balhés meccsen debütált, ma búcsúzott. Így látta a találkozót:

– Rosszul kezdtük a meccset, szükségünk volt a gólra, amitől megnyugodott a csapat. Nem kezdtük jól a meccset, mezőnyben felülmúlt minket a Pápa. Vendégeink jól passzoltak, jól futottak, helyzeteket alakítottak ki. A második félidőben nyitottabbak voltakmár, így több helyzet alakult ki, nekünk is megvoltak a lehetőségeink, de Elding, Ferenczi és Abdi szinte mindet elrontották. A védelem ma is rendben volt, Balog és Tutoric is jól játszottak. Gratulálok Petinek, hihetetlen, amit elért. Dragi, Peti, Ferenczi, sokat segítettek nekem, mint kezdő, külföldről érkező menedzsernek. Peti nagyon keményen készült egész héten, attól féltem, hogy nehogy megsérüljön valamelyik gyakorláson. Azért cseréltem le a hatvanadik perc környékén, mert szerettem volna, ha a közönség külön is megtapsolja.

Fura érzés, hogy nekem is az utolsó meccsem. Élveztem a kihívást, a munkát egy nagy, és híres klubnál. Szerencsés vagyok, hogy itt dolgozhattam, sajnálom, hogy vissza kell térnem Angliába.