Lipcsei rekorddöntő meccsén két gólt lőttünk, és mivel egyet sem kaptunk, megszereztük a három pontot.

45+2
Vége a meccsnek. A találkozó Lipcsei utolsó hazai meccse, és Gárdos első gólja miatt lesz emlékezetes.

44.
Találós kérdés, a mostani csapatból hányan játsszák utolsó meccsüket az Üllői úton? Tippünk szerint négyen-öten biztosan.

42.
A vacogó közönség már a végét várja.

38.
Wolfe sárga lapot kapott a piros cipője mellé.

38.
Így búcsúzott a Kapitány:

35.
Shaw jön be Schembri helyett.

33. Abwo emel kapu fölé.

32. Gárdos már gólt is szerez. Schembri gyönyörűen megy el a baloldalon, a debütáns elé rakja a bogyót, aki jobbal a hosszú felsőbe vágja. 2-0, GRATULÁLUNK, ANDRÁS!!!!

30. Pápai helyzet, Bárányos jobboldali beadását Abwo húzza épp Megyeri ölébe.

27. Gárdos András jön a gólszerző helyére, gratulálunk a debutálónak. Zulevs helyére pedig a volt ferencvárosi Jovánczai áll.

26. Szép támadás megint, Schembri átengedi Abdi passzát, Eldinghez kerül, aki lő, a labda a pápai blokkról Ferenczihez kerül, az ő lövését Szűcs megintcsak bravúrral védi.

23. Szűcs védte Elding lövését lábbal, jó a meccs.

20. Csizi, Abdi, Csizi, beadás, Szűcs

17.
Lipcsei elbúcsúzik. Vastaps,

14.
Ennyien vagyunk…

13.
Schembri egy az egyben a kapura, Elding robog mellette, odaadja a labdát a máltai, de Szűcs kifut, és megkaparintja azt.

11.
Pista két méterről Szűcsbe lövi a labdát, óriási helyzet marad ki. Peti szöglete, beadás, Balog fejesébe Schembri kap bele, fölé.

9.
Abdi cselezget, a hosszú sarok felé csavarja, mellé.

8.
Peti cselezget, a Fradi-nevelés gyömbér lerántja, fütyül a publikum.

5.
2500 a hivatalos nézőszám.

3.
Csizi rossz becsúszása után szabadrúgás a tizenhatosunk sarkáról, Bárányos áll mögé. Bele a sorfalba, lepattan, az ismétlés gyenge, Megyeri fogja biztosan.

2.
Stockley lő mellé nagyon a félpálya közepéről. Beadásnak erős, lövésnek gyenge volt.

1.
Kezdődik a második 45 perc.

Félidő.
Mintegy 1500 néző tisztelte meg Lipcseit azzal, hogy kijött ma arra a meccsre, amiért gyakorlatilag az egész szezont végig dolgozta. Álmosan kezdett a csapat, az első negyed óra után magasabb fokozatba kapcsoltunk. Schembri gólját még les miatt érvénytelenítette Németh játékvezető, ám a félidő végén Elding közelről betalált, így a félidő második részében aktívabban, helyenként jól jászó Fradi megérdemelten vezet az első játékrész után. A pápaiaknak több veszélyes helyzetük is volt, ami miatt a mérkőzés még közel sem lefutott.

A Fradi női kosárlabda csapatát köszöntik a szünetben, a lányok bajnokok lettek, és feljutottak az első osztályba, gratulálunk!

45.
Bárányos tekeri kapura a szögletet, ami a léc segítségével pattan ki, a spori újabb szögletet ítél, szerinte Megyó beleért. Az ismétlést kapusunk magabiztosan húzza le a levegőből.

42.
Lipcsei szögletét kavarodás után Elding kotorja be, ezzel vezetünk! 1-0!

38.
Hefler végezhet el sarokrúgást, a labda Gyömbér elé pattan, aki 16 méterről a hosszú sarok mellé lő. Újabb vendéghelyzet.

34.
Szabó 12 méteres lövése centiméterekkel kerüli el Megyeri kapuját, ennek bizony figyelmeztető jelnek kell lennie. Ha rúgunk egy gólt könnyű meccs is lehet, mert fölényben játszunk, de ha kapunk egyet, felbátorodhat a Pápa.

33.
Pista szépen veszi át, továbbmegy az akció, Elding a szélről finoman Schembri elé, aki hét méterről fölélövi. Ráadásul lesről.

29.
Bárányos indítja Abwot, aki lesen van. Megyeri kirúgása rossz, bedobás. Támadgatunk, de vagy egy rossz passz, vagy egy vendég szabálytalanság megakasztja az akciót.

25.
Elding most a jobbszélen. Pista az ék, Schembri árnyékék, de Abdi is nagyon elől van – vele cserélt helyet az angol.

22.
Abdi beadását Schembri fejeli le, Eldinghez kerül a labda, Pistáthoz passzol. Ferenczi megtolja a bogyót, lő, Szűcs nagyot véd, helyzet volt!

18.
Álmos hangulatú első negyedórán vagyunk túl, nagyon szezon végi hangulatban játszanak a srácok. Betyár hideg van, októberi idő. Tutoric lent marad, szabályosan tökön rúgták. A Tábor Petit élteti, a kezdőrúgás előtt az EEE mozgalom egy hatost formázott.

15. meg nem adott gól, Adnan és Csizi szépen játszik össze, Csizi elfut majd középre játszik, Schembri a kapuba lövi a labdát, 4 méterről. a partjelző szerint les, szerintünk és a stadion többi része szerint sem.

13. Abdi ad be jobbról, Schembri fejeli le Pistának, aki szép mozdulattal, fordulásból felé bombáz.

11. Elding, Adnan, Stockley játszik össze, majd beadás Anthonytól, Szűcs újheggyel kitolja, Abdi elé kerül, ő azonban nem tudott kapura fordulni.

7. Elding baloldali beadását Szűcs üti ki a hosszún álló Pista elől, veszélyesebb volt, mint ahogy hangzik.

3. a pápaiaknál a labda, veszélytelen próbálkozások, Elding megint a balszélen…

1. Kezdünk, előtte Hélisz József, az FTCBK főtitkára születésnapja alkalmából, unokáival végzi el a kezdőrúgást.

Rengeteg ajándékot kapott Péter, a legkülönösebb egy Pápai-FRADi hibridmez, amit Szűcs adott barátjának.

18:02 1500-an lehetünk, a tábor hatos alakba rendeződött.

17.49 Streamet fradibetyár jóvoltából itt találtok, kikerült az autolabor.hu bannere is, az ő segítségükkel tudtunk eljutni többek közt Győrbe, úgyhogy ha érdekelnek az autók, akkor mars oda.

Nagyon nagy dolog, hogy Lipcsei Péter a Pápa elleni mérkőzésen léphet elő a Ferencváros csúcstartójává, már ami a csapatban lejátszott díjmérkőzések számát illeti, de mi ezzel az egyéni sikerrel nem érhetjük be, nekünk nyernünk kell. Ismét olyan ellenfél érkezik hozzánk, amely nagy valószínűséggel védekezik majd, ebből következően az a feladatunk, hogy folyamatosan támadjunk, de türelmesen játsszunk, a kínálkozó lehetőségeinket pedig használjuk ki. Ezen az egy téren jelent számomra csalódást a tavaszi teljesítményünk, de a hátralévő két fordulóban itt is pozitív változást remélek. Annál is inkább, mert ha most is győzünk, és a záró fordulóban is, akkor még elérhetjük a hatodik helyezést, és a tavaszi rajt előtt ez volt az eredeti célkitűzésünk. Azt pedig mondanom sem kell, hogy a bajnokság utolsó hazai mérkőzésén győzelemmel illik búcsúzni a közönségünktől.
– Craig Short
(ftc.hu)

Lipcseit a meccs előtt a triumvirátus, Albert, Rákosi és Szűcs is felköszönti, míg Springer Miklós tortát ad majd át az ünnepeltnek.

A két csapat így áll fel:

Ferencváros: Megyeri – Csizmadoa, Tutorics, Balog, Stockley – Schembri, Adnan, Lipcsei, Abdi – Ferenczi, Elding Cs.: Haber, Jang, Wolfe, Shaw, Alcantara, Kulcsár, Gárdos

Pápa: Szűcs – Venczel, Heffler, Szabó, Abwo, Gyömbér, Rajnay, Zulevs, Bárányos, Farkas, Quintero Cs.: Takács, Fűzda, Jovánczai, Rebryk, Varga, Granát, Mészáros.