Justin PR-os is lehetne, a Sheffield United honlapján hazáját mutatja be a Pengékkel nyáron Máltára utazó drukkerek számára.

Néha hiányzik a mediterrán életstílus. A máltai időjárás remek egész éven át. Sosincs tél, csak tavasz. Számomra Máltát a változatossága teszi különlegessé. Nap közben pihenhet az ember valamelyik gyönyörű strandon a sok közül, ha aktív akar lenni, a vizisport-lehetőségek remekek. Változatos a történelmünk, rengeteg templom és történelmi hely látogatható, míg a főváros Valletta teli van kultúrával. Esténként a rengeteg különböző étterem egyikében lehet folytatni a napot, s az éjszakai élet is hozzá ad az üdülés élményéhez. St. Julian a kedvenc üdülőhelyem Máltán. Teli van hotelekkel, klubokkal, bárokkal és éttermekkel. Mindegyik nightclub sétatávolságra van egymástól, s akár az R’n’B-t, akár a house-t szereti az ember, mindenki megtalálhatja a kedvére valót. Máltán rengeteg a kíváló halétterem. Sokszor azt a halat eszem, amit aznap fogtak és elöttem készítik el. Itt tálalják a világ legfinomabb tengeri ételeit is. A kedvenc strandom az Aranyöböl (Golden Bay). Ez a legnépszerűbb hely a partmenti BBQ-bulikhoz is a nyári estéken, és remek hely a naplemente követésére is. Mindenképp ajánlom, hogy menjenek el a Numero Unoba, ami Málta legjobb szabadtéri klubja. Málta közepén van, akkora, mint egy focipálya. Hétvégenként reggel hétig nyomják a sziget legjobb DJ-i.

Imádom a két szomszédos szigetet is, Gozot és Cominot. Szerencsés vagyok, van hajóm, amikor otthon vagyok, mindig elhajózok az egyik szigetre. A búvárkodás egy másik kedves passzióm. Ezeken a kisebb szigetek mellett sok látványos merülőhely van a Földközi-tengeren. A leghíresebb hely a búvárkodásra a Kék Laguna. Comino mellett van és híres a tiszta kék vizéről. Miután abbahagyom a focit, búvároktató szeretnék majd lenni.